Meg sminkben is ronda vagyok mit tegyek?
Kb 1 éve kezdtem el sminkelni. Vettem krémet,primert van 4 -féle alapozóm,ilyen olyan biszb@z. Viszont most megnéztem természetes fénynél mit alkottam. Hát valami szörnyű volt. Amugysem nezett ki jol. Használtam alapozót,attol tul fakó lettem,egy kicsi pirositot es bonzert es highlightert. +spirált.
Nem hasznaltam tul sokat mtegis az egesz fejem műnek tunt. Nem tudom mit tegyek.
Igen,ronda a bőröm es nagy az orrom eltaláltad kedves hetes. És de, a smink segít.. legalábbis kéne hogy segítsen,mert lágyítja az orrom erőteljesebb vonalait,takar a bőrhibáimom,es a a karikáimon,és kiemeli az egyetlen szép dolgot bennem: a szempilláimat. De valahogy még mindig szörnyű. Azért nem iŕtam többet mert nem a külsőmön van a hangsúly,hanem a sminkemen. A többieknek köszönöm !(bár az utolsónak üzenem hogy eddig nagyrészt csak kísérleteztem)
Nem Pesten lakom,elég messze onnan.
kíváncsi lennék rád smink nélkül és sminkel
bár bocsi nem válaszoltam a kérdésre pasi vagyok szóval csak eldönteni tudom hogy tetszik-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!