Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért csak sminkben érzem...

Miért csak sminkben érzem szépnek magam?

Figyelt kérdés
Szerintem egész szép arcom van, viszont csak rengeteg sminkben érzem azt, hogy igazán szép lennék. Smink nélkül már utcára sem merek menni, mert félek, hogy milyen csúnyának láthatnak engem mások. Mi lehet ennek az oka?
2018. júl. 6. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem önbizalomhiány az oka.
2018. júl. 6. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem szóló írta: önbizalomhiány. Én is ilyen voltam, még otthonra is sminkeltem magam... De szép lassan rájöttem, hogy ez nem jó így, nem lehetek örökké sminkben, és az is hozzátartozik egy lányhoz, hogy smink nélkül fogják látni (pl a párod majd biztosan, örökké nem rejtőzhetsz smink mögé)... Próbáld meg fejleszteni magad e téren, kicsit kevesebb sminket használj. Elárulom neked, nincs olyan lány akin smink nélkül ne lenne hiba!! Sőt... A smink jó dolog, mert el lehet tüntetni az arc hibáit, ezáltal magabiztosságot ad, de meg kell tanulni együtt élni a hibákkal is és valahogy beletörődni abba, hogy smink nélkül nem tökéletes egy arc!! Ha csak átszaladok a szomszédba vagy leugrom a közérbe nem fogom azért a 10 percért sminkelni magam, szóval simán felvállalom. Akinek nem tetszik a látvány először is nézzen tükörbe, biztos vagyok benne hogy az illető sem tökéletes!!
2018. júl. 9. 10:52
 3/3 anonim válasza:
Önbizalom hiány és a másik nem mindenki veled foglalkozik..:D én is régebben mikor kimentem az utcára, kicsi folt a cipőmön, veszek fel másikat, karikás a szemem alatt ahh nem megyek ki az utcára stb...Hidd el mindenki úgy elmegy melletted mint a szr.:D
2018. júl. 25. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!