Miért érzem magam hülyén sminkben?
Annyira tetszenek ezek a természetes sminkek. Amikor van is, de nem is túl sok (pl. ilyenre gondolok tehát tényleg nagyon alap [link]
Mégis mikor kisminkelem magam, úgy érzem magam mint egy bazári majom. Nagyon zavaró és nem tudom ez mitől lehet. Van ilyen, hogy egyszerűen nem bírom a sminket az arcomon? De közben meg szeretnék nőiesebb lenni, valamennyi sminket viselni...
Szerintem csak a termeszetesseg hive vagy!
En evekig sminkeltem magam,majd torekedtem a termeszetessegre...
Azota olyan termeszetes vagyok,hogy egyaltalan nem erzem jol magam sminkben.😊
Probald meg,hogy kizarolag csak alapozot hasznalsz,annyi nekem belefer es meg onbizalmat is ad.
Hatha teged sem zavar.
Egy keves smink oltoztet es jobb megjelenest ad.
Én is így voltam vele. Elmentem sminkeshez, aki mutatott technikákat és megmutatta, hogy nézhetek ki jól sminkkel és akkor világosodtam meg, hogy én nem jól sminkeltem.
De én azóta is csak spirált használok. A többi nekem már túl sok (nem érzem magam jól), viszont másokon nagyon tetszik a smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!