Rosegold óra mennyire szokott rózsaszínű lenni? Nézegettem youtubon de nem volt tiszta milyen színű
Figyelt kérdés
Itt van 2 kép ugyanarrol az óráról
Élőben arany szinű vagy nagyon rózsaszínes lenne?
2018. aug. 24. 20:42
1/4 anonim válasza:
Nem, ez rose gold. Se nem arany, se nem rózsaszín. Ezért hívják rose goldnak. Ez egy 3. szín, nem tűnik se aranynak, se rózsaszínűnek. Személy szerint én nem nagyon kedvelem ezt a színt se kiegészítőben, se hajon... De most népszerű és divatos.
2/4 anonim válasza:
Olyan, mint a rozé bor, se nem sárgás, se nem rózsaszínes.
3/4 anonim válasza:
A rosegold szó magyar megfelelője: rózsaarany. Tehát rózsaszín is, meg arany is! Ez is, az is, kettő az egyben. Amúgy a magyar megfelelőjéről is lerí ez!
4/4 anonim válasza:
#3 vagyok: Ja és bizonyos fényviszonyokban kissé az egyik színhez húzhat(a képek azt demonstrálják/mutatják be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!