Hol tudnék ilyen gyöngyöket venni? Több méretben szeretnék. Nézegettem, de nem találtam sehol. Ebayen, és hasonló odalakon milyen néven kéne rákeresnem? Vagy akár boltokban nem horroráron hol tudok venni?
2018. aug. 15. 18:22
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Amikor gyöngyékszereket készítettem, akkor mindig kreatív-hobby boltban vettem a gyöngyöket.
3/6 anonim válasza:
ezek amúgy vagy csiszolt gyöngy néven , vagy fazettázott, fazettált gyöngy néven futnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Gyöngyszigeten néztem, és az, ami kellene, ez a színjátszós, csak pár méretben van sajnos :\ A többin nem láttam ezt a fajtát. :(
2018. aug. 15. 18:59
5/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!