Gyanítom hogy van mikor vakolat szerű a fejem. Hogy használjam okosan a sminket? (Hosszú lesz de kérlek elolvasnátok? )
Gimnáziumba járok,most leszek másodéves. Először is, azt kell tudni rólam hogy (szerintem) rusnya egy fejem van. Nekem nem tetszik, de lehet majd valakinek pont tetszeni fogok így szóval no para ez még oké. Viszont úgy érzem sokkal jobban elfogadna a közösség ha több önbizalmam lenne , esvagy kicsit szebb lennék. Ezért foglalkoztat a sminkelés. A bajom az hogy mivel hányadék egy bőröm van rengeteg alapozó kell. Ne értsetek félre nincs sok pattanásom.
De mitesszerem!
Oh lassan minden egyes pórusom egy mitesszerré válik.
Konkrétan ha természetes fényben látom nem tudom milyen színű az arcom. A szemeim alatt akkora táskák vannak hogy pakolhatnám abba a tankönyveimet, a bőröm amott lila, ott meg piros, ott van egy heg az barna, a sok apró kis fekete miteszer meg ugye .. fekete.
Szóval hogy ezt elfedjem sok alapozót használok,főleg szemkörnyéken a karikák miatt.
A minőségével nincs baj, van egy drágább ami ajándék volt (kb 10 ezer forintos amire nekem soha az jó életben nem futna :'D) ez jól fed de nagyon világos. Van még egy bb krémem az jó színű de ha azt felkenem alapjáraton még mindig sz**ul nézek ki. Suliba ezt a kettőt szoktam keverni , meg szempillaspirál, korrektor ; és itt jön az ami kicsit sok lehet. Mivel az alapozó elveszi a színét sz arcomnak, szoktam egy kis pirosítót feltenni.
Azért hogy ne legyen ilyen 2 d hatású szoktam kicsit kontúrozni az arcom (az orrom nem) és highlightert is használok. De észrevettem hogy a körülöttem lévő emberek (részben a srác is aki tetszett) mintha ez alapján beskatulyázott volna egyfajta túlsminkelt pi**a kategóriába, kepzelhetitek hogy esik:'D
Most próbálok valami hidratálót keresni. Ti mit gondoltok, hogy legyen természetesebb a fejem?.-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!