Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek hogyan sminkeljem...

Szerintetek hogyan sminkeljem magam?

Figyelt kérdés

Nagyon szépen tudok sminkelni és jól is áll nekem.....

csak 1 a baj: 13 éves vagyok, és ha a szüleim meglátják rajtam, teljesen kiakadnak és le is szúrnak...akkor most mi legyen?

2010. jún. 20. 20:43
1 2
 11/12 anonim válasza:

én 6.-ba kezdtem el sminkelni, anyám eleinte nekem se engedte, de nem tudott velem micsinálni úgyhogy megtűrte xD

Ha nem akarod, hogy észrevegyék, akkor valami bőrszínű szemhéjpúder, szájfény, szempillaspirál, de emlékszem az én anyám anno még ezeket is észrevette XD

Ha tényleg szépen sminkelsz, csinálhatsz pl 2féle barna szemhéjpúderből valami aranybarna nem túl feltűnő sminket, azok nagyon szépek, ha anyád azt meglátja lehet, hogy meg is enyhül kicsit :D

16/l

2010. jún. 21. 12:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem szemcerkát és szempillaspirált nyugodtam használhatsz.Meg ha kell a szádra valami.

17/L.

2010. jún. 21. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!