Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek hogyan sminkeljem...

Szerintetek hogyan sminkeljem magam?

Figyelt kérdés

Nagyon szépen tudok sminkelni és jól is áll nekem.....

csak 1 a baj: 13 éves vagyok, és ha a szüleim meglátják rajtam, teljesen kiakadnak és le is szúrnak...akkor most mi legyen?

2010. jún. 20. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
bírd ki középiskoláig. ott már a legtöbben sminkelnek. vagy szoktasd a szülőket némi szájfénnyel:)
2010. jún. 20. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk is van! 13 évesen sminkelni GÁZ. Minek? Mondd, miért akarod 13 évesen kisminkelni magad?
2010. jún. 20. 20:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia,szerintem 13 évesen még nincs szükséged sminkelésre, ráérsz még sminkelni, ha meg nagyon ragaszkodsz hozzá használj világos, természetes színeket, fekete szemcerkát semmiképp! Vagy pl átlátszó szempillaspirált.

20/L

2010. jún. 20. 20:52
 4/12 A kérdező kommentje:

köszii

amm mindenki azt hiszi hogy kártam tanulni a sminkelést.

xD

köszi hogy irtatok

2010. jún. 20. 20:54
 5/12 A kérdező kommentje:
jártam*
2010. jún. 20. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:

szerintem használj szájfényt és spirált. ez nem lesz nekik feltűnő. ha még a szájfény ellen is tiltakoznak akkor olyan szőlőzsírt ami csillog :) a szempillaspirált meg jó eséllyel észre se veszik :)

16/L

2010. jún. 20. 20:55
 7/12 anonim ***** válasza:
szempillaspirál és szájfény, alapozó helyett esetleg színezett nappali krémet megpróbálhatsz
2010. jún. 20. 20:57
 8/12 A kérdező kommentje:
kösziii...sokat segítettetek:)
2010. jún. 20. 22:09
 9/12 anonim válasza:
59%

én már 5 osztalyba sminkeltem magam és 4.o. szöke haj, aztán 6 egy csomo ekszer, 7.o. magasarkú, 8.o mint eyg barbibaba :D

sztem ugy sminkeld magad ahogy jonak erzed

de halgas a többiek velemenyere

sok sikert

2010. jún. 20. 22:11
 10/12 anonim ***** válasza:

6. második félévébe kezdtem sminkelni, szemcerkával, spirállal, korrektorral meg szájfénnyel kezdtem. most 6 osztályos gimibe járok, a fél suli sminkel (a másik fele fiú =D), így most egy kicsit erősebben (8.-as leszek). alapozó, korrektor, púder, szemcerka, szemhéjpúder, spirál, szájfény.

szerintem kezdd te is így:

-korrektor (nem szép, ha a szemed ki van festve, közben meg pattanásos vagy)

-szemcerka alul-felül kihúzva

-szempillaspirál

-szájfény.

Sok sikert!=)

14/L

2010. jún. 21. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!