Szerintetek hogyan sminkeljem magam?
Nagyon szépen tudok sminkelni és jól is áll nekem.....
csak 1 a baj: 13 éves vagyok, és ha a szüleim meglátják rajtam, teljesen kiakadnak és le is szúrnak...akkor most mi legyen?
Szia,szerintem 13 évesen még nincs szükséged sminkelésre, ráérsz még sminkelni, ha meg nagyon ragaszkodsz hozzá használj világos, természetes színeket, fekete szemcerkát semmiképp! Vagy pl átlátszó szempillaspirált.
20/L
köszii
amm mindenki azt hiszi hogy kártam tanulni a sminkelést.
xD
köszi hogy irtatok
szerintem használj szájfényt és spirált. ez nem lesz nekik feltűnő. ha még a szájfény ellen is tiltakoznak akkor olyan szőlőzsírt ami csillog :) a szempillaspirált meg jó eséllyel észre se veszik :)
16/L
én már 5 osztalyba sminkeltem magam és 4.o. szöke haj, aztán 6 egy csomo ekszer, 7.o. magasarkú, 8.o mint eyg barbibaba :D
sztem ugy sminkeld magad ahogy jonak erzed
de halgas a többiek velemenyere
sok sikert
6. második félévébe kezdtem sminkelni, szemcerkával, spirállal, korrektorral meg szájfénnyel kezdtem. most 6 osztályos gimibe járok, a fél suli sminkel (a másik fele fiú =D), így most egy kicsit erősebben (8.-as leszek). alapozó, korrektor, púder, szemcerka, szemhéjpúder, spirál, szájfény.
szerintem kezdd te is így:
-korrektor (nem szép, ha a szemed ki van festve, közben meg pattanásos vagy)
-szemcerka alul-felül kihúzva
-szempillaspirál
-szájfény.
Sok sikert!=)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!