Megéri drágább sminkeket venni?
Köszi a választ! Lenne rá pénzem ezért kérdezem, hogy megéri megvenni vagy sem, tud e többet annál amit most használok😄
De akkor lehet kipróbálom valamelyiket.
Én annak a híve vagyok, hogy ha hidratáló krémről vagy alapozóról van szó, akkor abból érdemes drágábbat venni. Pl. az Estée Lauder Double Wear alapozójánál nem találtam eddig jobbat, és nem mellesleg sokkal gazdaságosabb, mint egy drogériás, mert az utóbbinak nyilván sokkal kevesebb színváltozata van, így egy örökkévalóság, mire megtalálod a megfelelőt, pár hónap múlva beszárad, és ezeknek a tartóssága és állaga sem mindig megfelelő, így mindig ki kell dobni, és keresni az újabbakat.
De az Estée Lauder nekem kereken egy évig elég, és nagyon tartós fedést biztosít anélkül, hogy elnehezítené vagy kiszárítaná a bőrömet.
Viszont szempillaspirálból, rúzsból, szemhéjpúderből az olcsóbb, drogériás termékek is teljesen jól működnek. Legalább is nem észlelhető köztük óriási különbség.
Pl. a Mac rúzsom semmivel sem tart tovább, mint a kedvenc Aden-em vagy Rimmel-em.
Ezek közül mindegyiknél vannak jól bevált márkáim, amiket szívből ajánlok, mert van olyan jó, mint egy felsőbb kategóriás termék.
Nincs olyan márka, aminek minden terméke tökéletes lenne, de a legtöbbnek (pl. Maybelline, Makeup Revolution...stb) van olyan cikke, ami elképesztően jól sikerült, és ezt nem feltétlenül az ára határozza meg. A Krémmánián szoktam véleményeket olvasgatni az adott termékekről, ha dilemmában vagyok, hogy mit vásároljak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!