Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megéri drágább sminkeket venni?

Megéri drágább sminkeket venni?

Figyelt kérdés
Estée Lauder és Mac márkára gondolok. Melyiknek van jobb alapozója és korrektora?
2018. aug. 14. 07:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, de alapvetően jobb minőségűek bár nem feltétlenül annyival mint amennyivel drágábbak...
2018. aug. 14. 07:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
De ha teheted mindenképp vegyél, próbáld ki, különben örökre furdalni fog a kiváncsiság :D
2018. aug. 14. 07:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Lenne rá pénzem ezért kérdezem, hogy megéri megvenni vagy sem, tud e többet annál amit most használok😄

De akkor lehet kipróbálom valamelyiket.

2018. aug. 14. 07:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én annak a híve vagyok, hogy ha hidratáló krémről vagy alapozóról van szó, akkor abból érdemes drágábbat venni. Pl. az Estée Lauder Double Wear alapozójánál nem találtam eddig jobbat, és nem mellesleg sokkal gazdaságosabb, mint egy drogériás, mert az utóbbinak nyilván sokkal kevesebb színváltozata van, így egy örökkévalóság, mire megtalálod a megfelelőt, pár hónap múlva beszárad, és ezeknek a tartóssága és állaga sem mindig megfelelő, így mindig ki kell dobni, és keresni az újabbakat.

De az Estée Lauder nekem kereken egy évig elég, és nagyon tartós fedést biztosít anélkül, hogy elnehezítené vagy kiszárítaná a bőrömet.

Viszont szempillaspirálból, rúzsból, szemhéjpúderből az olcsóbb, drogériás termékek is teljesen jól működnek. Legalább is nem észlelhető köztük óriási különbség.

Pl. a Mac rúzsom semmivel sem tart tovább, mint a kedvenc Aden-em vagy Rimmel-em.

Ezek közül mindegyiknél vannak jól bevált márkáim, amiket szívből ajánlok, mert van olyan jó, mint egy felsőbb kategóriás termék.

Nincs olyan márka, aminek minden terméke tökéletes lenne, de a legtöbbnek (pl. Maybelline, Makeup Revolution...stb) van olyan cikke, ami elképesztően jól sikerült, és ezt nem feltétlenül az ára határozza meg. A Krémmánián szoktam véleményeket olvasgatni az adott termékekről, ha dilemmában vagyok, hogy mit vásároljak meg.

2018. aug. 14. 10:48
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Köszönöm szépen a részletes választ! Kipróbálom az Estée Lauder alapozót. És lehetne még egy kérdésem?
2018. aug. 15. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a középkategóriás termékekre esküszök :D Hétköznapokra nekem bőven jók, sokkal tartósabbak és pigmentáltabbak, mint a drogériás termékek. A mac/egyéb drága sminkek amiket pl. douglasben lehet kapni nem jobbak annyival amennyivel drágábbak. Sőt ezek Magyarországon eléggé túl vannak árazva, szerintem ha igazán jó, igényes, egész nap tartós sminket szeretnél rendelj külföldről (beautybay, cultbeauty, stb...)
2018. aug. 16. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen megéri mert pigmentáltabb igy tovabb eleg
2020. júl. 6. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!