Én a természetes hatású sminkeket preferálom.
Alapozó, púder, korrektor, egy kis highlighter, alkalmanként minimális pirosító.
A szememre pedig nagyon vékony tust szoktam húzni, az alsó vízvonalamat kihúzom nude színű szemceruzával, aztán jöhet a szempillagöndörítés és spirálozás.
Néha használok rúzst is. Rózsaszínt és bordós-pirosat.
Nem alapozok, mert nem szeretem, csak a szemhéjamra. Szemre elég erős füstösebb sminket szoktam csinálni, fekete, piros, vagy szeretem a zöldes-barnás duochrome szemhéjpúdereket is, és ehhez egy jó erős szemhéjtus és szempillaspirál. Világoskék szemem van, más színek sajnos nem túl jók hozzá, a természetes barnákat meg nem szeretem :(
A szemöldökömet is elég erősre és sötétre festem, de a bőröm nagyon világos, és fekete hajam van.
Ha rúzsozok, akkor a sötétebb árnyalatokat választom, vagy pirosat, ehhez többnyire csak szemhéjtust és spirált használok szemre.
Nekem ez a hétköznapi, munkába járós, meg a bulismink is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!