Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért jobb az ezüst nyaklánc...

Miért jobb az ezüst nyaklánc mint az arany?

Figyelt kérdés
Én nem is értem pedig 1 az ezüst nem divatos, 2 nem szép, 3 nincs annyi értéke, akkor inkább már egy sima fém nyakláncot huzok fel Xd, szerintem az arany sokkal de sokkal jobb, nem csak az értéke miatt hanem azért mert divatos és szép,ez ugyan az mintha nem a jó ruha márkákat választanád pl Kína vagy mondjuk G-star vagy Nike adidas,meg azokis akik menöznek az ezüstel nem értem mert kb 15 ezer az értéke,biztos nem annyi mint az aranynak.

2018. júl. 29. 17:24
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%
Különben is, úriemberek között nem esik szó pénzről. Az arany és az ezüst egyaránt nemesfém, az arany valóban értékesebb, de attól mert ezüstöt hordasz, nem fogsz "alacsonyabbnak" tűnni.
2018. aug. 3. 20:08
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát én például allergiás vagyok az aranyra. Na ezzel mit kezdesz? 😶
2018. aug. 14. 21:57
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ezüst jobban tetszik. Nem azért hordom azt, mert nem telik aranyra. Van arany ékszerem is, de évek óta nem hordom mert nem tetszik. Nekem az ezüst szín jobban bejön, ezüst-fehér színű a cipőm is, és a legtöbb ruhámhoz is jobban megy az ezüst mint az arany. Meg hát arany nyakláncot valahogy amúgy se vennék fel, a sárgás színe nem tetszik. :D
2018. aug. 14. 22:07
 24/28 anonim ***** válasza:
81%

Az arany. Konkrétan öregesnek tartom az aranyat. Ezen kívül hivalkodónak. Nálunk max. ünnepekkor szokás felvenni, amúgy sem praktikus egy csomószor, hogy valami fityeg az ember nyakán, kezén, akárhol.

Aztán a sárga színe sem tetszik, nekem sem áll jól (egyébként szerintem kizárólag a szőke hajúaknak passzol). Számos ruhához jobb kiegészítő lehet egy rusutikusabb, naturálisabb kiegészitö.

Az ezüst. Diszkrétebb, misztikusabb, hétköznapibb viselet. Nem köti meg a hozzá viselt ruha színét, más ékszerekkel jobban kombinálható. Fiatalos.

És én is csatlakozok azok táborához, akiknek van, de nem szereti, pláne nem hivalkodik vele, akkor sem ha értékes.

2018. aug. 14. 22:25
 25/28 anonim ***** válasza:
85%

Anyamnal a páncél szekrényben van egy doboz arany. Nekem és a gyerekeknek az aranya is nála van. Semmit nem hordunk mert nem tetszik. A sárga arany ronda. Van nála úgy fél kiló (abban benne van a sajátja is). Anyagi vesztartaleknak jó.

Egy ezüst karika gyűrűt hordok, ezt vettük a férjemmel.

Illetve én szeretem a nagy és feltűnő buzsukat.

Anyu már más tészta, mondtam neki hogy egyszer az az lesz a veszte, hogy arannyal van kidekoralva. Fülbevaló, gyűrűk, több nyaklánc.... talán karkötőt már nem hord de régen azt is többet.

Szerintem kifejezetten csúnya az arany.

Én hordhatnek mert van dogivel de szó se lehet róla.

2018. aug. 15. 02:48
 26/28 anonim ***** válasza:
Én is ezüstpárti vagyok, jobban tetszik, és nem igaz, hogy annyira olcsó...Utoljára egy tricolor láncot vettem,elég drága volt, de gyönyörű..
2020. szept. 21. 08:53
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem az a jobb, ami jóláll az embernek, tetszik neki, jól érzi magát benne.

Többnyire ezüstöt hordok, vagy bizsut is, ha megzetszik benne valami.

Van arany ékszerem is több, de azok közé tartozok, akiknek nem áll jól, egyszerűen nem passzol hozzám. A sárga arany ékszerek maradjanak csak az ekszeres ládikoban örökségnek.

Egyedül fehér arany amit hordok és ez ugye látszólag ezüst, na épp ezért ilyet 😀

2020. okt. 8. 01:25
 28/28 anonim ***** válasza:
35%
Azért nem vennétek fel aranyat mert nem tudjátok megvenni,gyökerek.És bebeszélitek magatoknak ,h csúnya.
2022. máj. 14. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!