Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért jobb az ezüst nyaklánc...

Miért jobb az ezüst nyaklánc mint az arany?

Figyelt kérdés
Én nem is értem pedig 1 az ezüst nem divatos, 2 nem szép, 3 nincs annyi értéke, akkor inkább már egy sima fém nyakláncot huzok fel Xd, szerintem az arany sokkal de sokkal jobb, nem csak az értéke miatt hanem azért mert divatos és szép,ez ugyan az mintha nem a jó ruha márkákat választanád pl Kína vagy mondjuk G-star vagy Nike adidas,meg azokis akik menöznek az ezüstel nem értem mert kb 15 ezer az értéke,biztos nem annyi mint az aranynak.

2018. júl. 29. 17:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj hogy ciganyos, csak tudod kulturember nem dicsekszik sem vagyonnal, sem ekszerrel. Ebbol a mondatodbol mondjuk pont erthetove is valik a kerdesed:

'Mert nincs rá valod? Talán'

Tudod az igazi proli arrol ismerszik meg, hogy egyreszt mas zsebeben turkal, masreszt meg a latszatra kolt, hogy mindenki lathassa o milyen 'gazdag'. Hogy otthon nincs vakolat a hazon, hogy a kerti budiba jar telen -10 fokban is wc-re, hogy viz csak az utca vegen van nyomos kutbol, az mindegy, de arany, az legyen, mert abbol latszik milyen jol is megy neki.

Szanalom...

2018. júl. 29. 22:59
 12/28 A kérdező kommentje:
Ja ez tényleg szánalom de azért sajnálni lehet az ilyet
2018. júl. 29. 23:42
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek szerintetek telik rá? Ilyen írásképpel biztos milliókat kaszál.

Úgy hangzik, mint egy nyomorék 12 éves, aki kapott a nagyitól egy aranyláncot, és a világ urának érzi magát.

2018. júl. 30. 02:00
 14/28 A kérdező kommentje:
Xd azt hiszed olyan csóró vagyok hogy a székalat lakom miklson😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂
2018. júl. 30. 02:02
 15/28 A kérdező kommentje:
Tudod mi itt a baj? Hogy te azt hiszed hogy az vagyok,pedig te meg menőzhetsz az 5000 Ft ezüst valamivel? Én nem fikáztalak titeket én azt mondtam hogy miért szoktak menőzni a semmit nem érő nyakláncokkal nem baj hogy valakinek az van csak nem kell menőzni vele én se menőzők pl egy egyszerű telefonnal mert minek nem ér annyit hogy más rosszat gondoljon rollam ennyi, akit megbántott az amit gondolok hogy a díszhuszárok menözni járnak az ezüst nyakláncban a plázákban azt sajnálom nem ez volt a szándékom.
2018. júl. 30. 02:10
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ki beszél itt menőzésről? Én és még sokan mások azért hordunk ezüst, fehér arany, vagy bármilyen más ékszert, mert nekünk tetszik és jól érezzük magunkat, nem azért hogy menőzzünk, meg mutogassuk, hogy látjátok parasztok nekem erre is telik.

Mellesleg veszélyesnek is tartom az, ha valaki teleaggatja magát 2 kiló arannyal, mert nagyobb eséllyel rabolják ki.

2018. júl. 30. 07:10
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is az aranyat részesítem előnyben. De tény, hogy vannak, akiknek kifejezetten jobban áll az ezüst, mint az arany. Pl. a sötétebb bőrűeknek (szerintem).
2018. júl. 30. 20:17
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszerűen csak nem tetszik és első sorban nem is áll jól az arany. Meg egy ezüst többmindenhez passzol, mint az arany.
2018. aug. 1. 12:15
 19/28 anonim ***** válasza:
94%

Kicsi virágszál, a normális emberek semmit nem azért hordanak vagy vesznek, hogy az utca embere 2 másodperc erejéig megnézze őket.

Ha neked csak akkor tetszik valami, ha sokat ér, az oké, de ha másoknak tetszik valami, ami olcsó, az miért nézed le?

Aki meg gyémántokat hord, mondhatná, hogy te ilyen proli qrva vagy, akinek csak aranyra telik?

2018. aug. 2. 17:20
 20/28 anonim válasza:
100%
Nézd, az arany szerintem is szebb mint az ezüst, viszont nagyon elüt minden ruhadarabtól. Az ezüst is gyönyörű ahogy csillog ha fény vetődik rá, meg egyébként is az mindenhol megállja a helyét, még a tipikus fehérgalléros munkavállaló is felveheti. Ha aranyt vennél fel+fehér ing, zakó, pojáca leszel...
2018. aug. 3. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!