Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért jobb az ezüst nyaklánc...

Miért jobb az ezüst nyaklánc mint az arany?

Figyelt kérdés
Én nem is értem pedig 1 az ezüst nem divatos, 2 nem szép, 3 nincs annyi értéke, akkor inkább már egy sima fém nyakláncot huzok fel Xd, szerintem az arany sokkal de sokkal jobb, nem csak az értéke miatt hanem azért mert divatos és szép,ez ugyan az mintha nem a jó ruha márkákat választanád pl Kína vagy mondjuk G-star vagy Nike adidas,meg azokis akik menöznek az ezüstel nem értem mert kb 15 ezer az értéke,biztos nem annyi mint az aranynak.

2018. júl. 29. 17:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig te nem vagy tisztában azzal hogy ezek a nemesfémek mind ugyanúgy keletkeznek. Valamint azzal hogy az arany mennyire ritka, s hogy mennyi mérgező anyag jut ki a környezetbe kitermelésük során.
2018. júl. 29. 17:30
 2/28 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem,de még kérnélek titeket hogy a kérdésre kellene válaszolni nem?
2018. júl. 29. 17:33
 3/28 anonim ***** válasza:
97%

Te csak azt hiszed, hogy az ezüst nem divatos...

Neked nyilván csakis a félkilós 'árány nyáklánc árány kárköttő, dikk mán menyi pééézem van' a gazdagság, menőség fokmérője, csak tudod van aki nem akarja mindenkinek mutogatni a 'vagyont'.

2018. júl. 29. 17:39
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok.

Csak ezüstöt hordok. Az aranyat nem szeretem, nem tetszik. Sárga. Nem is áll jól.

Ruhából is olyat hordok, ami tetszik, jól áll, és kényelmes. Pont letojom, hogy mennyibe kerül, vagy kinek mi a véleménye.

Nincs annál szánalmasabb, mint amikor valaki ennyire görcsösen akar megfelelni másoknak. Hát ki nem xarja már telibe, hogy mész az utcán, és mi van rajtad? Azt hiszed, érdekel bárkit? Tévedsz.

2018. júl. 29. 19:41
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem "jobb", de nekem jobban tetszik.
2018. júl. 29. 20:12
 6/28 A kérdező kommentje:
100szor többet ér az arany,igen nekem van és de nem mutagotom csak rajtam van.🤗
2018. júl. 29. 20:29
 7/28 anonim ***** válasza:
74%
Soha nem vennék fel aranyat, szerintem csúnya!
2018. júl. 29. 20:30
 8/28 A kérdező kommentje:
Mert nincs rá valod? Talán
2018. júl. 29. 20:31
 9/28 anonim ***** válasza:
93%
Nekem csak a fehér arany és az ezüst tetszik. A sárga arany számomra hivalkodó. Van sárga arany ékszerem, de nem hordom. Jah meg egy kicsit cigányosnak is tartom bizonyos mennyiség felett.
2018. júl. 29. 22:09
 10/28 A kérdező kommentje:
Szerintem a fehér arany nem szép olyan mint az ezüst szóval minek? Jobb egy nem olyan vastag arany nyaklánc szerintem,és miért is baj hogy cigányos???
2018. júl. 29. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!