Mik a különbségek ezek a tusok között és milyen szemkihúzót érdemes használni, hogy tartós legyen és ne kenődjön?
Figyelt kérdés
Ez a száraztus
krémes tus
zselés tus
Mi a különbség ezek között. Jobbak,mint ezek: [link]
2010. jún. 18. 23:28
1/5 anonim válasza:
hát a száraztus sztem olyasmi mint a sima szemhéjpúder..olyan poros lehet de mégse annyira.
a krémes magyarul folyékony.én olyat használok.essence.
a zselés meg..xd sztem az is hasonló mint a folyékony csak az zselé állagú. xd
én a folyékonyt ajánlom/krémes/. nem kendőik el.de azért ne dörzsöld.:D merthát nemtart semmise örökké. ;)
2/5 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2010. jún. 19. 00:23
3/5 anonim válasza:
Nekem a zselés tégelyes tus jött be a legjobban.
4/5 anonim válasza:
a szárazat picit vizes ecsettel kell felvinni, a többi pedig tartósabb, ha átmész rajta óvatosan porral.Nekem maxfaktor tustollam van, és nagyon szeretem, csak arra kell figyelni, h fejjel lefelé tároljam, mert akkor nem szárad be...próbáld ki a lehető legtöbb fajtát, és majd rájössz, hogy Neked melyik a legjobb.
5/5 anonim válasza:
A száraz olyan, mint egy szemhéjpúder, csak több benne a pigment, ezt nedves ecsettel kell föltenni.a youtube-n vannak videók, hogy hogyan...keress arra, h dorkasminkel...szerintem elég jól elmagyarázza a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!