Mik a különbségek a fodrász kellékes hajfestékek és a drogériás hajfestékek között?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 18:44
1/5 anonim válasza:
A fodrászkellékesnél külön kell megvenni az oxit, míg a sima boltban kaphatóknál benne van a dobozban.
A kellékesnél drágábbak az árak, viszont jobb minőségűek.
pl édesanyám munkahelyén viselt fehér sapkáját a sima bolti festékek teljesen befogják, míg a kellékesnél vett festékek nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Ennyi csak a különbözet? És a fodrászkellékesnél melyik fajta az igazán jó minőségű? Mert már ott is annyi féle fajta van
2011. szept. 29. 19:24
3/5 anonim válasza:
Szerintem az is különbség, hogy míg a bolti festék dobozán van 1 szín, befested, és még csak hasonló sem lesz a végeredmény, addig a fodrászkellékes hajfestéknél olyan színű lesz a hajad, mint amilyet választottál, legalábbis sokkal több eséllyel. Én tapasztalatból ajánlom neked a Londa, és az Alfaparf márkát. Az ennél olcsóbbakat nem, mint Kallos.
4/5 anonim válasza:
szia, én fodrász vagyok. a válasz egyszerű. mi egyénre szabottan keverjük ki a festéket, sok szempontot figyelembevéve, míg a dobozos festék marhára nem így van, a nagy átlagot célozza meg, és kész. ezért lesz csibesárga a tövetek, vagy fekete a barnátok, vagy piros a vörösötök, stb..de sokaknak beválik, ők a nagy átlag. nameg laikust marhára nem érdekli, hogy a töve 1 árnyalattal világosabb mint a hossza, minket meg igen.
5/5 anonim válasza:
utolsó fodrász válaszolótól kérdezném hogy akkor az én fodrászom nem jó, mert nekem nála is világosabb több árnyalattal a hajam a tövénél mint a hajam többi részén? amugy valóban a bolti festékeből érdemesebb világosabb színt választani mert barna helyett tényleg szinte fekete színt kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!