Hova csináltassam? :D
Figyelt kérdés
szoval szeretnék 1 max. nagylábujj méretű tetkót csináltatni, de úgy hogy olyan helyen legyen ahol nem látszódik.
azt az is megnehezíti hogy versenytáncolok és simán észre lehet venni.
pls segítsetek*.*
2010. jún. 18. 21:20
1/9 anonim válasza:
talpadra :)
vagy pedig a vénuszdombodra.
2/9 anonim válasza:
Ha senki nem fogja látni, akkor szerintem fölösleges.
5/9 anonim válasza:
szerintem is tök jó a tarkóra csak hgyha versenytáncolsz akkor ha esetleg konty kell ott látszódni fog. szerintem a mellkasodra, vagy a vénuszdomb felé vagy az oldaladra vagy esetleg ha nemolyan aruha akkor lapocka :D remélem tudtam jó tippeket adni ;D
6/9 anonim válasza:
pff jobb esetben nem azért csináltat valaki tetoválást h villogjon meg mutogassa mások előtt, ha nem látszik is tudom, hogy ott van és fontos valamiért. Nekem is tarkón van ;)
7/9 anonim válasza:
csípőcsont?
de miért nem látszódhat?
a tánc miatt? vagy mert kiskorú vagy?
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat=D
az utolsó tetszik=P
szerintem oda fogom=)
2010. jún. 26. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!