Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Akinek van műszempillája?...

Akinek van műszempillája? Válaszolna pár kérdésre?

Figyelt kérdés

Egyetlen alkalomra szeretnék csináltatni, még sosem volt és nem is tervezem a továbbiakban. Nem is vagyok tisztábban a témával. Nincs sok és viszonylag rövidek is a pilláim. Mindig szempillaspirálozok.

Tincses/szálas/soros?

Hány D?

Mennyi idő a felrakás?

Meddig marad fent? (Kozmetikus szedi le vagy nekem kell?)

Nektek mennyibe kerül?

A lényeg számomra, hogy természetes hatást adjon! Nem extra méretűt szeretnék, szolidat, de mégis mutatósat.

2018. júl. 15. 12:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha Budapesten vagy akkor tudok adni egy elerhetoseget aki nagyon nagyon szepeket keszit also-kozep ar kategoriaban, iszonyat tartos, utana biztos visszamennel toltetni :)

Nekem szalas van, 1D-vel kezdtem aztan 2D-t epitettunk ra 3 hetre, bar eleg lett volna 4 het utan is. Most 1 hetes a 2D es meg talan 1 szal hullott ki :)

Kb 2 ora az elso felrakas, a toltes attol fuggoen, hogy mennyire hullik a pillad 1-1,5 ora MAX.

Neked nem kell leszedni (ne is probald leteped a pillaid) majd magatol lehullik, ha nem tolteted akkor lehet a vegefele mar csunyacska lesz, akkor olajjal kenegesd.

Nekem az 1D kezdo szett 7000 volt, majd a 2D-re toltes 3 het utan 6000.

Hosszu pillaim vannak alapvetoen, de vekonyszaluak, 2Dnel tobbet nem birnanak el, de nem is kell, ez meg pont a termeszetes hataran van es megvan az a “wow de szep lany” hatas :)

Ha egy alkalomra kell akkor inkabb menj kozmetikushoz es szerintem a soros lesz a legjobb, kozmetikus altal fent tud maradni 4-5 napig, feltenni is lenyegesen egyszerubb es gyorsabb, talan nem annyira termeszetes. Az ara par ezer ft ugy :)

2018. júl. 15. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!