1/8 anonim válasza:
Az tuti es nem csak azok..de a szája es a mellei is ki vannak alakítva.. De azon se lepődnék meg ha q feneke is ki lenne "tolva" :)
2/8 anonim válasza:
Igen. Alaposan megnéztem. Póthaj és műszempilla. Semmi kétség.
3/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül van póthaja.. és ha van akkor mi van?
4/8 anonim válasza:
Sosem a póthajjal volt a baj hanem azzal hogyha valaki teljes egészében ilyen mű. Megnézném hogy milyen természetesen, most minden rosszindulat nélkül. Számomra 100% hogy vonzóbb lenne. A kérdésre válaszolva igen, műszempillája az biztosan van. A póthajban nem vahyok biztos de ha nincs akkor nagyon szép haja van, fényes is :)
5/8 anonim válasza:
Igen a haja egyértelműen póthaj. Szempillában nem vagyok biztos.
6/8 anonim válasza:
Úgy néz ki, mint egy gnóm bábú. Ennek a nőnek mindene mű, ami szerintem undorító és taszító. Nincs benne semmi természetesség, persze tudom, hogy ő is így tekint azokra, akik természetesek a kinézetüket tekintve. Ráadásul tuti, hogy k**va. Kíváncsi lennék rá, hogy az agyonplasztikázott p**csájába napi szinten hány farok hatol bele. Bár nem, inkább nem vagy rá kíváncsi.
7/8 Sunshinedoll válasza:
Haja valszeg pót, bár már sokan vágatják ilyen egyenesre a saját hajukat is, szóval a franc tudja. A szempillát ilyen távolságból nem tudom, de inkább műszempilla.
8/8 anonim válasza:
szerintem ez egy elég szép csaj lenne, ha nem lenne szétégetve a bőre, meg nem ezt a műnő stílust nyomatná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!