Kivegyem a fültágítót, vagy hagyjam pihenni és elmúlik?
Figyelt kérdés
6 mm-es van a fülemben egy jópár hete. 2 hete kb piros és be van dagadva, a napokban meg repedezett, valamint genny és vér folyik belőle. Ha békén hagyom, elmúlik, vagy inkább vegyem ki?2018. júl. 2. 18:47
1/5 anonim válasza:
Ha kiveszed, akkor összemegy, ha nagyon sérült, akár össze is forrhat. De legalább meggyógyul.
Én 3x szúrtam át a fülem, mire rájöttem, hogy a 10mm-es fülemben lévő azért szebb az újnál, mert a másikba bizsut raktam és nagyon kikezdte.
Nem vagy allergiás? Szilikont, orvosi acélt próbáltál már?
2/5 A kérdező kommentje:
Allergia nem lehet, mert a másik fülemben már 8mm-es van és semmi baja. Ugyanolyan anyagból van mindkettő.
2018. júl. 2. 19:26
3/5 anonim válasza:
Inkább vedd ki és fertőtleníts a lyukat, hogy meg tudjon gyógyulni a füled.
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen sajnos, pedig nagyon lassan, és fokozatosan tágítottam. Én vissza léptem egy méretet, - szerintem tedd ezt Te is, ha nagyon nem akarod kivenni - így nem feszült, hamar rendbe jött, utána 1-2 hónappal tovább tágítottam. Az Octenisept-Tetran kombót tudom ajánlani. És fontos, hogy mindig csak tiszta kézzel nyúlj hozzá. Ha ezek sem válnak be, nem látsz javulást 2-3 napon belül, akkor vedd ki.
5/5 anonim válasza:
Én nem csináltam vele semmit, elmúlt magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!