Kivegyem a fültágítót?
12milis volt a fülem, 1napja belepaszíroztam egy 16os szilikont. eléggéfáj, de nemvérzik ,gennyezik, vagyis nemtudom mer mozgatni se nagyon tudom. ígynézki amúgy:'d
kivegyem ,vagy párnap és rendbejön?
így már látom
hát nekem amúgy nem szoktak tetszeni a fültágítok..de a tiéd tetszik :D
hát sztem vedd ki aztán ha "megnyugszik" rakj bele kisebbet :) vagynemtom hogy van ez nem értek hozzá :D:D
mint ahogy a 3. válaszoló is írta, szerintem is vedd ki mivel később nem fog jól kinézni ott egy óriási lyuk. De ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor bent hagyhatod csak ne vidd túlzásba.
én a tetoválással vagyok így, nem akarok rendeset mivel az ha később nem fog tetszeni akkor benéztem, ezért hennát használok ami csak egy hétig tart ki és alkalmanként csinálok a régi helyére egy újat.
Először is, olvass vissza! ;)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Tehát ne hidd hogy visszaszűkül! Amúgy meg ne vedd ki, begyógyul az, de sok álmatlan éjszakád lesz! :/
:)
pár nap és le apad a duzzanat.
Azért fáj mert 12ről 16ra az sok volt neki és most igen megvan feszülve a cimpa.
Puszillak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!