Hány éves kortól adhatnak el fültágítót?
Figyelt kérdés
A napokban szeretnék magamnak venni egy 2 mm-es fültágítót,de nem tudom ,hogy itt korhoz van-e kötve mint pl a tetoválásnál (mert ezt is ugye ilyen szalonokban lehet kapni).Szóval előre is köszönöm :) és ha lehet nem szeretnék ilyen elrondítod magad fajta kommenteket kapni:))
13/L
2011. nov. 1. 12:16
1/9 anonim válasza:
Ezaz! Te is b'szd szarrá a füledet.
2/9 A kérdező kommentje:
azért ennyire nem kell tragikusnak lenni a kicsi még simán összeforr:)
2011. nov. 1. 12:43
3/9 anonim válasza:
Ja, csak később majd még nagyobb kell, mert az a trendi. :D Amúgy szerintem ki adnak neked is.
4/9 anonim válasza:
Ha csak ékszert veszel, persze, hogy kiadják! És ne hallgass azokra, akik becsmérelnek, ha jobban fogod vele magad érezni, uccu!
5/9 anonim válasza:
ma 13:52
Mondod ezt egy 13 éves kislánynak :D
6/9 anonim válasza:
Mert? Inkább ilyen korban csinálja ezeket, ilyenkor természetes, hogy kisérletezik, nagyobbnak akar tűnni, menőbbnek.
7/9 anonim válasza:
Szerintem egy 13 éves lánynak nem fültágítással kéne "kísérletezgetnie", hanem max hajfestéssel... Az a normális ha maradandó dolgokat érett fejjel gondol át az ember, mint sem hogy később megbánja. Ha a 2mm-est megengedték a szülei, amit erősen kétlek, akkor a nagyobbat miért ne engednék? Pl hajfestéssel is tűnhet nagyobbnak komoly következmények nélkül.
8/9 anonim válasza:
egyik ismerősömnek már 14 évesen volt fültágítója. Szerintem ez nincs korhoz kötve, inkább szülőtől függ. Mert pl elmentem piercinget csináltatni még 14évesen és szülői engedéllyel simán megcsinálták.
9/9 anonim válasza:
Nem egészen 12 éves korom óta van tágítóm, miért lenen korhoz kötve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!