Kivegyem a fültágítót? :S
Figyelt kérdés
kb. 2 napja tágítottam a fülem 10mm-ről 12re.de eléggé begyulladt.vörös,elég szépen gennyedzik,és picit fáj is.:\ vegyem ki,vagy várjam meg, míg begyógyul?:O:\\2011. júl. 22. 22:04
1/12 hümi válasza:
nem volt még tágeszom, szal nemtudom annyira, de a helyedbe kivenném...
am mekkorával kezdted? :D
2/12 anonim válasza:
nehogy kivedd! nekem is begyulladt amikor 8-ról 10-re tágítottam. benne hagytam és kenegettem vagy arcszesszel vagy vmi fertőtlenítővel
3/12 anonim válasza:
ja és kb. 4 nap után begyógyult.
4/12 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm.:\ eddig nemvolt vele bajom.de most,hogy 12esre tágítottam..aúcs.oO
2011. júl. 22. 22:11
5/12 anonim válasza:
fuuuj .. :S inkább vedd ki és soha ne rakd vissza.
6/12 A kérdező kommentje:
ez a te véleményed.:'D nekem tetszik.:3
2011. júl. 22. 22:17
7/12 anonim válasza:
krémed van vmi gyulladáscsökkentő? kívülről kend be, de jó arcszesz is, ne vedd ki mert összeugrik és csak baj lesz vele
8/12 hot_kiss válasza:
Semmi baja, csak tágul ;D
Fertőtlenítgesd és várj(:
9/12 A kérdező kommentje:
picit felis van dagadva.:O vagy nemis tudom..:O
2011. júl. 22. 23:07
10/12 anonim válasza:
a 12 azért már elég nagy.. ne csodáld h kezd "feszülni" a füled.. :D
én nem venném ki amúgy, pár nap és jobb lesz. Tetran kenőcs sokat segít rajta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!