Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek, hogy tartós...

Mit tegyek, hogy tartós maradjon a sminkem?

Figyelt kérdés
Főleg a szemöldökömre kéne valami sminktartósító technika, szer. Előre is köszönöm.

2018. jún. 16. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Mit használsz a szemöldöködre?

Jó minőségű termékek szépen eldolgozva tartósak. De lehet kapni szemöldökfixáló zselét is, illetve fújhatsz az arcodra sminkfixálót.

2018. jún. 16. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Használj szemöldök pomádét. A Makeup Revolution-ös nagyon jó. Kicsit drága, de tartós és nem folyik el akkor sem, ha izzadsz.
2018. jún. 16. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
35%

Ez számomra is nagy kérdés, mert még soha nem volt pl. ténylegesen tartós púderem vagy szemfestékem, de nekem pont a szemöldök az, amivel soha nem volt problémám. Jelenleg a Rimmel brow this way kis szemöldök "palettáját"(?) használom, amiben van egy wax és egy por. Eddig egyszer sem tapasztaltam, hogy pl. elkenődött/elfolyott/elmaszatolódott volna és a nap végén is ugyanolyan szép volt, mint mikor felvittem. Használtam rimmel szemöldökceruzát is, illetve az essence szemöldökceruzáit is használtam már, de nekem azok is ugyanúgy beváltak a tartósságukat tekintve. Ami nálam picit problémásabb volt az egyedül a szín, mert nagyon sok barna festéknek van egy kis vöröses árnyalata, ami nem passzol az én színemhez.

Egyébként a fixáló spray tényleg sokat segít, illetve a primer is egy hasznos kis találmány. Valamint nyilván a termékekből is érdemes olyat választani, ami tovább bírja, de még nekem sem sikerült mindegyikből megtalálnom a legmegfelelőbbet.

2018. jún. 16. 23:16
 4/4 anonim ***** válasza:
80%

Én Alverde sminkfixáló sprayt használok, nekem az nagyon bevált.

A másik dolog pedig, hogy alapozóból szerintem érdemes inkább gyűjteni felsőbb árkategóriás "luxus" termékre a 2-4 ezres drogériás termékek helyett. Minden másból jók a drogériásak, de az alapozót nem véletlenül hívják alapozónak, az adja az egész smink alapját, és egy jó minőségű alapozó nagyon sokat tud javítani egy smink összképén.

A szemöldöködre, ha nem túl sűrű, mehet szemhéjalapozó, utána pedig a szemöldökre való termék, zselé/por/stb.

2018. jún. 17. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!