Mivel tudnám fixálni a szemöldökceruzát, hogy tartós maradjon?
Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 19:39
3/7 anonim válasza:
Próbálj esetleg szemöldök ceruza helyett szemöldök púdert használni,nekem ez jobban bevált. A szemöldök ceruza nehezebben kezelhető és kevésbé tartós. De ha nincs is pénzed szemöldök palettára,megteszi egy matt natúr barna szemhéjpúder is. Én sminkes vagyok,ezt használom évek óta,meg akiktől tanultam,ők is ezt használják,sosem volt vele gondom,mindig tökéletesen áll. A klienseket használok csak szemöldök port:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nagyon kevés szemöldököm van ezért használom a ceruzát.
2018. jún. 7. 23:54
5/7 anonim válasza:
fesd be inkább tartós festékkel! azt nem kell mindig rajzolgatni (ráadásul a ceruzától csak hullik a szemöldök). csak ajánlani tudom a tatósat, sokkal szebb szerintem
6/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy ceruzával megrajzolom, aztán egy fültisztítóra fújok hajlakkot vagy hajhabot, ami épp van otthon aztán rákenem a szemöldökömre és ennyi :D egy egész napot ki szokott bírni nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!