Mit csináljak, hogy tartós maradjon a sminkem?
Lehet kapni speckó sminkfixáló sprayt.
DM ben is akár, ezeket használják a kozmetikusok is és teljesen börbarát termékek, emellett még az illatuk is jó,
De ha drogériában nem találsz akkor szerintem nézz körül az e havi avonban és ha ott találsz akkor rendelj onnan :)
Remélem tudtam segíteni
hú bocsi hogy kérdezek, de olyan sminkfixáló sprét mennyiért lehet kapni? az engem is érdekelne.
Én a szemhélyamat először kihúzom szemceruzával majd jól eldolgozom kis fültisztitópálcikával majd rá ugyanilyen színű szemhéjpúder jön ( általába fekete) . ez így elég tartós szokott lenni. alulra szemceruza helyett már szemhéjtust használok, (meg felülre is ha kihúzom) az elég jól bírja. ha rúzst használsz először a rúzsoddal megegyező színű szájkontúrceruzával fesd ki a szád és erre jöhet a rúzs. A szájfények meg szerintem sosem lesznek olyan tartósak mint a rúzsok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!