Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csinaljak h. kutyam...

Mit csinaljak h. kutyam nyugodt maradjon ha egy masik kutyat lat?

Figyelt kérdés
Ne torodjek vele es csak menjek tovabb?
2009. aug. 18. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne. Bocsi az OFF ért :D
2009. aug. 18. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Megfordulsz amikor kezd bepöcceni és elviszed az ellenkező irényba. Viszel magaddal virslit és ha nyugis marad adsz neki jutalmat. Ám abban a pillanatban, hogy észre veszed kezdi magát felhúzni, megfordulsz és elmész a másik irányba. Lassú és nehéz feladat, mi is ezt gyakoroljuk most. Ivartalanítani is kell a miénket mert sztem tartósan csak úgy lesz eredménye.
2009. aug. 18. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha kan, akkor nem egyszerű, de meg lehet tanítani rá, mikor rádnéz, akkor jutalmazd, egy idő után csak rád fog figyelni a külvilág helyett.
2009. aug. 18. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Attól függ, hogy mennyi idös a kutyád...fiatalon kell elkezdeni. Sokat segit a dolgon, ha szocializálódik az ebed.

Én ezt úgy értem el, hogy odavittem más kutyákhoz és ha morogni-vicsorogni-harcoskodni mert akkor megfogtam a nyakán a bört erösen, felemelt hangon rávillámlottam, hogy nem szabad.Ha barátságosan közelitett mások felé akkor megdicsértem, de ha másik kutyát lát akkor ö is mindig nyugtalan, el kellett érnem, hogy póráz nélkül is leüljön, várjon a parancsszóra, hogy odamehet-e (ha ilyenkor feláll akkor nyakfogás, szidás, ha nem akkor dicséret)az én kutyámnak sosem kellett jutalomfalat, hogy véghezvigye amit szeretnék.Mások kutyája másmilyen.A tiéd milyen?Mennyire ismered?Próbáld kipuhatolni, hogy bántana-e más kutyát, semmi vész, ha morog és a szöre feláll a hátán csak ne vicsorogjon, arról le kell szoktatni sürgösen!Amúgy az enyém is szörborzolós meg morgós de sohhha a 4 éve alatt meg nem harapott más kutyát vagy embertmert nem szabad harapni. Harapás helyett inkább odadörgöli a pofája oldalát a kutyához.( ismerkedés másokkal-ez a kulcs, és akkor jobban kordában lehet tartani).Sok sikert!

2009. aug. 18. 22:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Kossz a valaszokat. Szerintem ha megfordulok es elmegyek onnan ahol kutyat latok, akkor nem fogja megtanulni, h. ne torodjon mas kutyakkal. Amugy 1 eves szuka dobermann.
2009. aug. 20. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!