Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sárga aranyat hordanátok 14...

Sárga aranyat hordanátok 14 évesen? (nyaklánc)

Figyelt kérdés

14/l, a nyaklánc nem túl vastag, nem "szemes láncokból" áll, hanem mintha 2 össze lenne csavarva. van hozzá egy szív medál, ami csak "körvonalas", ferdén van direkt,és van benne egyik felén kő. ti hordanátok a mindennapokra? kort, nemet is létszi!

[link] talán ilyesmi a casvarás..csak nem ennyire vastagon. ennél vékonyabb. a végein ahogy látszik, kb. olyan.

[link]

ilyesmi a medál, csak ferde, nem egyenes és nem ennyire durva a kő berakása. csak kis kör alakú és nem ilyen hosszú csíkban... köszi előre is =)

2010. jún. 16. 17:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
elég fura : első válaszolók mind bíztatnak hogy milyen jó, utolsók meg h nem szeretik xD . de köszi. sztem hordani fogom:)
2010. jún. 16. 18:57
 12/21 anonim ***** válasza:

ha neked tetszik, hordd én a bizsukat szeretem.

16L

2010. jún. 16. 19:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Fehérarany, sárga arany medálom és fülbevalóm van, a fülbevalót gyakran hordom, de a stílusomhoz nem illik az arany, és a szívecskék sem, de ha tetszik, ne hallgass senkire, hordd bátran.
2010. jún. 16. 19:25
 14/21 A kérdező kommentje:
köszi:) nekem illik a stílusomhoz a szivecske :)
2010. jún. 16. 19:27
 15/21 anonim ***** válasza:

Én nem igazán hordanám, mert én is ezüstpárti vagyok.

18/l

2010. jún. 16. 20:08
 16/21 A kérdező kommentje:
:)
2010. jún. 16. 20:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Romás az arany? :O Na ezt se hallottam még...ez butaság... A szép és igényes arany nagyon elegáns. Én hordanám a helyedben. Én is szoktam hordani aranyat, annak ellenére, hogy jobban szeretem az ezüstöt. :) Hangulat függő nálam, ha olyanom van ezüstöt hordok, de ha úgy tartja kedvem aranyat teszek fel. (és még soha senki nem mondta, hogy romás...:D nem ez a romás, hanem a nagy vastag fux... na az romás..) 24/l
2010. jún. 16. 20:46
 18/21 A kérdező kommentje:
köszii:D
2010. jún. 16. 20:59
 19/21 anonim ***** válasza:

15 éves vagyok, de ezelőtt egy évvel, és előtte sem hordtam sárga arany ékszereket. Igen, amint írtad, szerintem romás. Én fehér bőrű vagyok, szerintem nekem nem is állna jól, de nem kizárt, hogy egy barnásabb bőrűnek jól állna.

Ugyan kaptam ballagásra arany ékszereket, de sosem hordom, és nem is fogom. Sokkal szebb szerintem az ezüst vagy a fehér arany.

2010. jún. 16. 22:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Én szinte mindig ezüst nyakláncot hordok mert legalább azt annyira nem féltem és jobban is tetszik de szerintem hordhatod nyugodtan csak vigyázz hogy olyan dolgokkal hord amihez stilusban és szinben is talál.
2010. jún. 16. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!