Sárga aranyat hordanátok 14 évesen? (nyaklánc)
14/l, a nyaklánc nem túl vastag, nem "szemes láncokból" áll, hanem mintha 2 össze lenne csavarva. van hozzá egy szív medál, ami csak "körvonalas", ferdén van direkt,és van benne egyik felén kő. ti hordanátok a mindennapokra? kort, nemet is létszi!
[link] talán ilyesmi a casvarás..csak nem ennyire vastagon. ennél vékonyabb. a végein ahogy látszik, kb. olyan.
ilyesmi a medál, csak ferde, nem egyenes és nem ennyire durva a kő berakása. csak kis kör alakú és nem ilyen hosszú csíkban... köszi előre is =)
ha neked tetszik, hordd én a bizsukat szeretem.
16L
Én nem igazán hordanám, mert én is ezüstpárti vagyok.
18/l
15 éves vagyok, de ezelőtt egy évvel, és előtte sem hordtam sárga arany ékszereket. Igen, amint írtad, szerintem romás. Én fehér bőrű vagyok, szerintem nekem nem is állna jól, de nem kizárt, hogy egy barnásabb bőrűnek jól állna.
Ugyan kaptam ballagásra arany ékszereket, de sosem hordom, és nem is fogom. Sokkal szebb szerintem az ezüst vagy a fehér arany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!