Tetszik az ilyen nyaklánc? (link)
2011. okt. 2. 10:12
2/31 anonim válasza:
A lányomnak van ilyen és mindenki megcsodálja. Ő 14 éves. Nekem is tetszik 37/N
3/31 anonim válasza:
jajjjjjjjjj nagyon cuki*-* egyértelműen hordanám,de nem minden nap,hanem mikor olyan cukibb a szett pl virágos,szives
4/31 anonim válasza:
ja kport elfelejtettem 10:21 vok
15/L
6/31 anonim válasza:
nagyon tetszenek az ilyenek. az összes tetszik ami a képeken van. nekem tükrös van.(:
de amit te szeretnél konkrétan még nem láttam sehol. te már kinézted valahol?
15/L
7/31 anonim válasza:
Tettszenek :D Van egy pár ilyen "extra" nyakláncom :)
14L
8/31 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nagyon örülök hogy tetszik nektek, mert nekem is!Utolsó: igen kinéztem már, csak még nem vettem meg, igaz hogy egy kinai üzletben de felénk nincsenek ilyen boltok ahol ilyen szép dolgokat lehetne venni, szóval marad a kinai :))) várok a válaszokat még.16/L
2011. okt. 2. 10:35
9/31 A kérdező kommentje:
*utolsó előttinek :)
2011. okt. 2. 10:36
10/31 anonim válasza:
Nagyon imádom az ilyeneket!:D A másodikat honnan lehet megrendelni?:D Ja és az több nyaklánc vagy egybe van?:P Köszii:D 13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!