Kinek tetszik? (link)
Figyelt kérdés
Nagymamámtól kaptam egy nyakláncot,de még egyszer sem volt rajtam. Igazi arany,nem valami extra de szerintem szép
Szerintetek ?
2010. márc. 28. 16:19
3/17 anonim válasza:
Ez egy teljesen egyszerű,konzervatív,igényes lánc. Ne hordd minden nap, hanem pl. ballagásra, színházba, elegáns helyekre. Teljesen rendben van. Minden nap viszont unalmas lenne.
5/17 anonim válasza:
16.29-es vagyok
Amikor már felnőtt leszel, nagyon nagyra fogod értékelni, és szép emlék lesz a nagymamádtól. Ezért se legyen mindennapi viselet. :)
6/17 A kérdező kommentje:
Minden nap amúgyse venném fel,mert én nem szeretem az ilyen arany nyakláncokat.Stílusomhoz se megy :S
De ha olyan esemény lesz,ahol feltudom majd venni,akkor fel is fogom:)
2010. márc. 28. 16:44
8/17 anonim válasza:
Az ilyen nyakláncok nekem nem szoktak bejönni, de ez nagyon szép :)
16L
9/17 anonim válasza:
az aranyat annyira nem szeretem, inkább az ezüst.
de ez a nyaklánc nagyon szép. :D
elegáns, alkalmakra felveheted, nagyon csinos!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!