Sárga aranyat hordanátok 14 évesen? (nyaklánc)
14/l, a nyaklánc nem túl vastag, nem "szemes láncokból" áll, hanem mintha 2 össze lenne csavarva. van hozzá egy szív medál, ami csak "körvonalas", ferdén van direkt,és van benne egyik felén kő. ti hordanátok a mindennapokra? kort, nemet is létszi!
[link] talán ilyesmi a casvarás..csak nem ennyire vastagon. ennél vékonyabb. a végein ahogy látszik, kb. olyan.
ilyesmi a medál, csak ferde, nem egyenes és nem ennyire durva a kő berakása. csak kis kör alakú és nem ilyen hosszú csíkban... köszi előre is =)
Tulajdonképpen igen, hordanám hétköznapokra is. Egyébként 12 éves korom óta arany gyűrűt hordok, és amikor 14 voltam, az osztálytársaim közül sok lány hordott arany holmikat, az egyiknek a fülbevalója volt arany, a másiknak a nyaklánca.
Szerintem az arany szép, csak vigyázz rá :) 22/L
nekem már egy éve, 1 aranykereszt lóg a nyakamban.soha nem veszem le:)Szerintem hordd nyugodtan:):)
13/L
maga a nyaklánc szép, de én nem hordok sárga aranyat mert tényleg romás..
én ezüst párti vagyok :D
15/L
én inkább az ezüstöt kedvelem. : ]
De amugy hordanám és szép : D
nem vagyok arany-hívő. nem tetszik, nekem túl csicsás. inkább fehérarany, de méginkább ezüst! =) de ha neked tetszik, hordd nyugodtan!;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!