Mennyire fontos a használatuk?
Figyelt kérdés
Ha pl alapozót teszek az arcomra (keveset!), akkor mennyire fontos a pirosító/bronzosító használata?2018. máj. 17. 23:41
1/3 anonim válasza:
Ha kevés alapozót használsz akkor szerintem nem kell. Csak akkor kell ha valaki sokat használ vagy magas fedésűt és maszk hatása lenne, de pirosítóval, bronzosítóval, highlighterrel természetesebbé lehet tenni a sminket.
2/3 anonim válasza:
Nem fontos, ha te nem szeretnéd használni. Viszont ha nem használsz és erős fedése van az alapozódnak, akkor ezek nélkül kicsit maszkhatása lehet. Én mondjuk csak pirosítót használok, és így teljesen jó. :)
3/3 anonim válasza:
Nos anyiban fontoss hogy ad egy kis szint.. nagyon pici konturt az arcnak.. én nem rajongok a pirositoert inkább bronzosito abbol is fenyes, de amugy ha nem akarod persze nem kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!