Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért ilyen fontos a sminkelés?

Miért ilyen fontos a sminkelés?

Figyelt kérdés

Szinte minden nő ismerősöm sminkeli magát (vannak akik erőteljesen, mások a "hétköznapi" sminkre esküsznek)

Meg vagyok én, aki 21 évesen nem sminkel, nekem csak macerának tűnik, pedig a bőröm nem hibátlan, de a pár pattanásra elég egy kis korrektor.

Ne értsetek félre, nincs bajom azzal, ha valaki sminkel, pont az van, hogy az ilyen ismerőseim szinte számon kérik rajtam, hogy én miért nem?

2018. márc. 11. 15:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%

Rajtam is, ne aggodj. Pedig en meg szeretek is, meg tudok is, csak annyi dolgom van, hogy leszoktam rola. Inkabb alszok fel-1 oraval tobbet reggelente. Meg egyetemre feleslegesnek is erzem igazabol, nem vagyok az a lany, aki -20ban is miniruhaban, harisnya nelkul belibben 😃

Az a lenyeg, hogy te jol erezd magad a borodben.

2018. márc. 11. 15:42
 2/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem fontos, eszembe se jutna ezt máson számon kérni, nem tudom miért barátkozol ilyen emberekkel....

Egyébként én azért szoktam, mert elég pörgős, eszetlen életet élek, és gyakorlatilag így válallható sokszor a fejem:"D

Ha sikerül többet aludnom, vagy lazább a hét, akkor csak szempillaspirál van rajtam, de ha nem alszok szinte napokig semmit, akkor muszáj jobban sminkelnem, hogy el tudjam tüntetni a szemem alól a karikákat, meg ne legyek olyan fáradt, különben mindenki kérdezgeti tőlem, hogy hívjon-e orvost/mentőt/halottaskocsit?XD

Szintén egyetemista, 21 éves csaj:D

2018. márc. 11. 15:49
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
*ne legyek olyan sápadt- freudi elszólás befigyelXD
2018. márc. 11. 15:50
 4/15 anonim ***** válasza:
39%
Marketing 1-0-1: mindig többet mutass meg az áruból, mint amit valóban ér, így tudsz több pénzt kérni érte.
2018. márc. 11. 15:52
 5/15 anonim ***** válasza:
47%
Nők abba szeretnek bele, amit hallanak, férfiak abba, ami látnak. Ezért sminkelik magukat a nők és a férfiak meg szóban hazudnak.
2018. márc. 11. 16:11
 6/15 anonim ***** válasza:
45%
Én alapozót meg pirosítót egyáltalán nem használok-tapasztalataim szerint sokan nagyon ordenáré módon használják a pirosítót.Én kb. 25 évesen kezdtem el sminkelni, a gyönyörű szemöldökömet tönkrevágta egy kozmetikus...
2018. márc. 11. 16:39
 7/15 anonim ***** válasza:
40%

Én a másik tábort erősítem a témában. :D

Számomra fontos a smink.

Nem érzem szépnek magamat smink nélkül.

Sose mertem ismerkedni vagy flörtölni úgy,hogy nem volt rajtam smink, mert mindig eszembe jut közben hogy a másik ember azt látja hogy csúnya vagyok.

Kisebbségi érzésem van anélkül.

Akiket ismerek és sminkelnek, ők is önbizalomhiányból teszik, ők is úgy találják magukat nőiesnek ha kihangsúlyozzák az arcuk előnyös részeit.

Nem tetszik a kép amit a fényképeken látok, vagy a tükörben, ha nincs rajtam smink.

Nyilván a tini lányok sminkje a vastag szemöldökök, az összeragadt szempillák és a vakolat vastagságú alapozó egyáltalán nem szép.

Vannak szerencsés emberek, akik smink nélkül is szépek. Számomra azonban olyan alap dolog, hogy sminkelek, mint az hogy hajat mosok vagy tisztességesen felöltözöm.

Lehet bunkóság, de én az egyik legjobb lány barátomtól megkérdeztem anno régebben, hogy miért nem sminkel.

Nyilván csak ismerőstől nem kérdezném meg, ha nem vagyunk olyan viszonyban.

Én azért kérdeztem meg attól a lánytól, mert pusztán csak érdekelt, hogy nem szeret sminkelni, hogy nincs rá ideje, vagy hogyhogy ő az egyetlen a társaságban aki alkalmi sminkeket se készít magának.

De nem hiszem, hogy az embereknek joguk van ezt számon kérni rajtad.

Szerintem ehhez az egészhez úgy kell hozzá állni, hogy egyik tábor se szidja a másikat. Ha valaki smink nélkül is szép és nem szeret sminkelni akkor ne tegye. Ha valaki szorong anélkül, akkor meg sminkeljen. :)

2018. márc. 11. 21:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a 21 éves srácok nem sminkelnek.
2018. márc. 11. 21:41
 9/15 anonim ***** válasza:
24%
Nekem azért fontos, amiért az is az, hogy ne zsíros, kócos hajjal menjek utcára. De még soha nem érdekelt, hogy mások miért nem sminkelnek.
2018. márc. 12. 06:30
 10/15 anonim ***** válasza:
44%

40 éves vagyok, tavaly vettem meg az első rúzsomat, hogy ha legalább elmegyek valahova, legyen mit magamra kenni.

Ne aggódj, néha én is ufónak érzem magamat, de ez van. Nekem nem ér ennyit... így érzem jól magam :)

2018. márc. 12. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!