Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért ilyen fontos a sminkelés?

Miért ilyen fontos a sminkelés?

Figyelt kérdés

Szinte minden nő ismerősöm sminkeli magát (vannak akik erőteljesen, mások a "hétköznapi" sminkre esküsznek)

Meg vagyok én, aki 21 évesen nem sminkel, nekem csak macerának tűnik, pedig a bőröm nem hibátlan, de a pár pattanásra elég egy kis korrektor.

Ne értsetek félre, nincs bajom azzal, ha valaki sminkel, pont az van, hogy az ilyen ismerőseim szinte számon kérik rajtam, hogy én miért nem?

2018. márc. 11. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Az igen xd hogy le lettek pontozva a válaszadók :D
2018. márc. 12. 14:50
 12/15 anonim ***** válasza:

NEKIK fontos, az ő dolguk, én nem sminkelek kb sohasem, minek? :D

Szép a bőröm, 4-5 évet letagadhatnék simán (29 vagyok) és a párom sem szereti.

2018. márc. 13. 15:21
 13/15 anonim ***** válasza:

32 éves vagyok, évente talán 6 alkalommal sminkelem magam. Akkor is csak bőrhibákat fedek, és a szememet hangsúlyozom. Számomra macera a smink, és semmivel nem érzem magam többnek/szebbnek tőle. Az is igaz, hogy a bőröm szerencsére elég szép, és alapból nagyon hosszú, dús pillám van. A férjem kifejezetten utálja, ha sminkelem magam, szerinte sokkal szebb vagyok nélküle.

Hogy miért fontos a legtöbb nőnek? Talán a média miatt, mindenhonnan ez ömlik ránk. Hisz "tökéletesebb" lehet tőle az arcunk. Rámentek az önbizalomhiányra és az eladhatóságra. Szerintem sok nőnek megnő tőle az önbizalma.

2018. márc. 15. 11:22
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Köszönöm a lepontozást, ki néz le kit.

Na mindegy, nekem is hibátlan a bőröm, pont azért sminkelek. Ha nem lenne az, akkor nem sminkelnék. Mert vannak problémás bőrű, sminkelő ismerőseim, nem akarok úgy kinézni.

És megint csak nem értem, hogy a kor hogy jön ehhez. Hogy sminkel az, aki idősebbnek néz ki attól, hogy eltűnik a karika a szeme alól, vagy éberebbnek tűnik a pillái miatt?

Csak mondom, hogy engem 30 évesen "igazoltattak" a múlt héten két doboz sör miatt, pedig mindig sminkelek.

2018. márc. 15. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Számomra is fontos a smink. Szerintem nincs azzal gond, ha valaki kiemeli magán azt, ami szép.

Persze, nem kell túlzásokba esni, főleg a hétköznapokon.

N/26

2018. márc. 31. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!