Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót kellene...

Milyen alapozót kellene ilyenkor használnom?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok. Évente néhány alkalommal az orrom környékén ki szokott jönni pattanás. Nem sűrűn, de mégis ilyenkor nagyon csúnya. Nagy, piros...

Mivel tudnám ezt elfedni alkalomadtán?

Illetve érdemes kinyomni, vagy az csak ront a dolgon?

2018. máj. 14. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Ha kinyomod, csak rontasz rajta. Menj el kozmetikushoz. Ha nagyon el szeretnéd fedni valamilyen alkalomra, akkor gyógyszertári korrektort javasolnék.
2018. máj. 14. 20:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Munkába vagy a boltba is ciki egy nagy ragyával mutatkozni az orromon. :)

Szval valami egyszerű megoldásra gondoltam. Amit én is meg tudok csinálni (sosem használtam még semmi sminket). Nem kell tökéletesnek lennie, csak javítson a helyzeten.

2018. máj. 14. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok: ennek a fickónak nagyon jó videói vannak ilyesmi témában:

https://www.youtube.com/watch?v=TBZgKOqnPFs

De mondom, én nőként, hibátlan bőrrel is a gyógyszertári sminkek híve vagyok. A legkönnyebb nedves szivaccsal dolgozni egyébként, a videóban ugyan ecsettel dolgoznak, de az nekem is kihívást jelentene. A Rossmannban kapható egy nagyon olcsó, nagyon jó fajta erre való szivacs:

[link]

2018. máj. 14. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem cikibb egy alapozos ferfi mint egy pattanas. Csak felhivod ra a figyelmet. Evente nehany alkalom az igazan nem sok. Van akinek naponta 5 kijon...
2018. máj. 14. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Rossmannban lehet kapni a Catrice Camuflage korrektort. Felesleges alapozót venned, ha csak néhány helyen van, elég lesz a korrektor. Én is szivacs párti vagyok, nekem az ecset maszatol, viszont a szivaccsal természetest hatást lehet elérni.
2018. máj. 15. 06:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is ruházz be egy korrektorral, ilyen 1000 Ft körül is lehet már kapni a drogériákban, és nagyon sokáig elég lesz :)
2018. máj. 15. 11:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2018. máj. 15. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!