Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » SEGÍTSÉG! Mit tehetnék?

SEGÍTSÉG! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Ugyebár sok lány sminkeli magát. És azt (remélhetőleg) le is mossák. Csakhogy, ha én lemosom a szemfestéket, akkor előfordul, hogy kiesik néhány szempillám. Nos, a szempilla szokott nőni??? Mert nekem rengeteg kiesik.... És nem csak sminklemosás után, hanem reggeli mosakodás közben is. Tehát az jelenti, hogy ha én 14 évesen elkezdem sminkelni magam, akkor 20 éves koromra szempillátlan leszek??? SEGÍTSÉG!!!! TANÁCSTALAN VAGYOK!!!!

(A piszkálódásokra nem vagyok kíváncsi...)

2010. jún. 14. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez engem is érdekel, mert nekem is egyfolytában kihullik. :S
2010. jún. 14. 15:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nő a szempilla. Ha jól tudom, egy szál 6 hónapig tart ki, ezután kiesik, és nő helyette másik.

Ha szeretnéd ápolni, akkor szerezz be egy üveg ricinus olajat. Nekem bevált szempillára, de itt írták, hogy van akinek nem...

2010. jún. 14. 15:33
 3/10 A kérdező kommentje:
és akinek nem vált be, azzal mi lett? Mi a legrosszabb eset???
2010. jún. 14. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:
jaj, ne gondolj rosszra,nem hullott ki senkinek, csak nem nőt gyórsabban. :)
2010. jún. 14. 15:38
 5/10 anonim ***** válasza:
ne haragudj a hibákért! előző voltam
2010. jún. 14. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy a szempilla a legrövidebb életű "szőrszál" a testünkön, jóval kevesebb ideig él, mint 6 hónap. persze a smink nem tesz jót neki, de ettől még senkinek sem hullott ki az összes
2010. jún. 14. 15:43
 7/10 anonim ***** válasza:
15:33 vagyok. Igazad van utána néztem és valaki ezt írta egy másik oldalon: "3 havont cserélődik az ember pillája, így másmás időkzönként potyognak le"
2010. jún. 14. 15:50
 8/10 anonim ***** válasza:

De most találtam egy másik oldalt is: [link]

itt pedig a 6. pont alatt azt írják, hogy kb. 150 nap. az kb. 5 hónap, szoval sztem ezt senki sem tudja =)

2010. jún. 14. 15:54
 9/10 anonim ***** válasza:
viszont ha tényleg nagyon hull, akkor vitaminhiány is lehet a háttérben.
2010. jún. 14. 19:53
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
2010. jún. 14. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!