Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez sok 14 (lassan 15) evesen?

Ez sok 14 (lassan 15) evesen?

Figyelt kérdés

Amit mindig használok: alapozo,korrektor,szempillaspirál

Neha szemceruza a vizvonalra, kopuder es szemoldokceruza kitölteni a hianyossagot

Sajnos alapozot es korrektort kenytelen vagyok hasznalni mert vannak pattanasaim.

2018. ápr. 15. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az alapozót váltsd inkább BB krémre, főleg most hogy jön a meleg, a sok napsütés, jobb érzés lesz a arcodnak.
2018. ápr. 15. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:
BB kremet lehet kapni rossmannba vagy dmbe?
2018. ápr. 15. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen lehet :)
2018. ápr. 15. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
39%

azért óvatosan azzal a bb krémmel, mert ha zsíros a bőröd (ami a pattanások és a korod alapján valószínű) és arra rákensz egy adag 1500Ft-os jó kis zsíros bb krémet, délre annyi olaj lesz a bőrödön hogy grillezni lehet benne.

Én inkább azt javasolnám hogy ha megteheted, menj el egy kozmetikushoz, egyrészt kezelésre, másrészt tanácsadásra, hogy milyen fedőterméket lenne érdemes használnod, és mit tudsz még tenni a pattanások megelőzéséért.

2018. ápr. 23. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok, szerintem pont jó! Én ennyi idősen mondjuk kicsit többet használtam.
2018. ápr. 24. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!