14 (lassan 15) évesen ugye belefér a géllakk?
Érdekel ki mit gondol, kinek mikor volt először.
És egy szolid, rövid műköröm, persze nem iskolába, hanem mondjuk nyáron vagy hosszabb szünetekben (pl téli szünet) belefér?
De mi a búbánatos francnak neked műköröm? Tök fölösleges.
A géllakkal kapcsolatban az iskola házirendjét tanulmányozd, mert van ahol mindenféle lakk tilos.
Bele.
Amúgy utolsó hozzászoló,olvasni nem tanultál meg?
Azt írta szünetben akarja megcsináltatni -.-
Amúgy meg,ha neked nem tetszik,attól még mást nem kell lebeszélni!!!
Iskola nem tiltja.
A műkörmöt tényleg csak nyárra gondoltam (de még nem biztos), egyszeri alkalom, szóval nem minden hónapban szeretnék műkörmöt. És ha nyáron úgy dönteném, hogy megcsináltatom, akkor is rövidet, és nude színűt, nem ilyen hosszút, hegyeset, díszeset, amit sok nőn látni.
Igen bele! Nagyon szép tud lenni, a gél lakk pedig tök sokáig meg marad, ahhoz képest egy egyszerűbb színezés nem is drága.
Műkörmöt szerencsére nekem nem kell mert gyorsan nő, de ha te nagyobbat szeretnél egy kis kipótlás belefér, de ne túl nagyot, mert az nem áll jól ilyen fiatalon.
Ilyen hosszú hegyes nagyon színeset én még msot sem akarnék :D
20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!