Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » FÜLTÁGÍTÓSOK! Nektek hány...

FÜLTÁGÍTÓSOK! Nektek hány mm-s a fültágítótok és hány évessen kezdtétek el kitágítani a fületek?

Figyelt kérdés

Én 14 évessen kezdtem úgy volt max 8mmig megyek, 15 évesen megcsináltam 20mm-re.

Fél éve meg kitágítottam mindkét fülemet 30mm-re.Most 16éves lány vagyok. Maradok is az ekkora méretnél.

#piercing #fültágító #fülbevaló #hány mm #mili meter
2018. ápr. 12. 08:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5mm csak egyik fül ><

19/f

2018. jún. 11. 18:27
 12/14 Gréty201 válasza:
Én is talán 14 évesen kezdhettem el ha jól emlékszem... Emlékszem mikor egy szóval véletlenül elhintettem otthon hogy tetszik és a szüleim totálisan ki voltak akadva, nővérem mégis megvette nekem az első fültágítóimat. Nővérem már nem lakott velünk akkor tehát sulibamenet kapott el hogy odaadja nekem én pedig az első órát figyelmen kívül hagyva lassan fájdalmasan átszenvedtem a 3mm-es csigát a fülemen. Sajnos mivel szüleim nagyon ellene vannak nagyon lassan kell haladnom a mai napig is hogy ne vegyék annyira észre, de vaalhogy lassan biztosan csak elértem 3-ról 14-re (most 17 éves koromra csak meglett ez is). Ebben pedig benne van az az egy év kihagyás is amikor kicsit megrepedt a fülem és abbahagytam egy darabig meg amíg annyira fájt, hogy maximum 2-3 havonta tudtam cserélni. Szóval jelenleg a bal fülemben 12-es a jobban pedig egy 14-es tágító gyógyul éppen, de lassan veszek nagyobbakat is és újra mehet a menet.
2018. aug. 14. 03:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Én 12 évesen kezdtem el.

A jobb 14,a bal 12mm :)

18/L

2018. aug. 14. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:
23 éves körül voltam. Akkor még úgy volt, hogy csak 8mm-ig. Aztán 14mm lett. Most 27 vagyok.
2018. szept. 1. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!