Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágítósok! Ki mikor csinált...

Fültágítósok! Ki mikor csinálta meg a tágeszét és titeket cikiztek miatta vagy beszólogattak?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok lány 5 milis tágeszem van és elég sokszor piszkálnak érte elegem van ebből. imádom a fültágítóm. valami jótanács????? ( nem kérek olyan beszólásokat h de ronda meg ilyenek)
2016. márc. 17. 18:13
 1/3 anonim válasza:

Szerintem nem gáz, nekem igazán tetszik.😊 Én most kezdtem el.:D Nem kell adni mások véleményére. Akinek nem tetszik, nem nézi!:D

17/F

2016. máj. 23. 19:17
 2/3 anonim válasza:

en 16evesen kezdtem el az egeszet es enis kaptam beszologatasokat meg hogy fuuj hogy fog kinezni tobb ev mulva,vagy mikor megoregszem, mit csinalok ha megunom es erre mindig azt valaszoltam hogy nemhiszem hogy megfogom unni mert nem divatbol szemvedtem vele. az en eletem az en dontesem:) most 16mm-is a tageszem es imadom:3 szard le masok velemenyet. neked tetszik/illik hozzad a te dolgod es nem az ovek:)

akinek meg nem tetszik nem nez ra;)

17/L

2016. aug. 9. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:

sz..rok rá igazából, magamnak csináltam, és szerintem k..rvajól áll, úgyhogy nem tud meghatni az emberek piszkálódása

amúgy meg 8mm az még semmi

2018. jan. 24. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!