Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágítósok! Nektek is volt...

Fültágítósok! Nektek is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Pár napja egyik fülembe még 4, a másikban 6mm-es tágító volt. Most a 6ost át tettem a balba, a jobba tettem 8ast. Besebesedett ami eddig nem volt, kivettem kitisztítani, és a 8as helyén körbe vörös ahol vérzik, gennyes, két napja amióta beraktam, ha csak hozzá érek fáj, és ég. Csak azért kérdem, mert eddig csak a sebesedést vettem észre, meg kicsit gennyedzett mikor még a 6ost tettem bele. Tudom, h. lye kérdés, de azért megkérdezem .
2012. dec. 9. 14:25
 1/8 tetris ***** válasza:
Nyilván elfertőződött az az agyongyötört fülcimpád. Anyaként azt javasolnám, hogy hagyd szabadon egy ideig, amíg a gyulladás lelohad, és megnyugszik a bőröd. Tartsd tisztán, és szárazon, míg ez meglesz. Csak utána folytasd a tágítást. Ha gyógyulás után még mindig tágítani szeretnéd, csak úgy tedd vissza ezeket az eszközöket, hogy előtte alaposan fertőtlenítetted mindkettőt. Ha lehet, főzd ki 10 percig mindkettőt lobogó vízben, mert per pillanat nyüzsögnek rajtuk a baktériumok, ami újra és újra vissza fogja fertőzni a fülcimpádat.
2012. dec. 9. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Szia :D Kenegesd bepanthennel és fertőtlenítsd betadine-al :D Ha pedig nagyon nagyon durva a helyzet(szakad vagy valami) akkor Octenisept-et vegyél a patikában. Borsos ára van, de nagyon jó. Nekem felfelé szakad meg picit a fülem (12-ről lett 16-os) és kb másfél hét alatt összehúzta. :D És hagyd kicsit szabadon. Legalább éjszakára. Ha elgyógyult, akkor kezd úrja tágítani. De óvatosan. Szóval kb 3 hetente tolj 2mm-t rajta. Még pici a füled, nem tudom meddig akarod ugyan tágítani, de ilyenkor nem szabad gyorsan :D
2012. dec. 9. 20:21
 3/8 A kérdező kommentje:
2mm enkent haladtam. a 4esnel meg a 6osnal semmi nem volt, csak most hogy beraktam a 8ast.nem raktam egybol.hagytam hagy szokja a fulem a 4est meg a 6ost, regota volt mar bent mert soha nem jutottam el odaig hogy megvegyem. aztan naponta 2x fertotlenitem betadinnal meg aztatom benne a fultagitot.marmint betadinba. utana ugyanugy visszateszem, csak kellemetlen.:D ha nem veszem ki hogy pihenjen,gondolom kb soha nem jon rendbe nem?
2012. dec. 10. 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a 13as után rögtön 16ost raktam be vérzett fájt gennyedzett de elmulik egy pár nap után de tisztitani kell
2012. dec. 10. 04:29
 5/8 anonim ***** válasza:
elözö vagyok, nem kell kivenni rendbe jön magátol hacsaknem tényleg elfertözödött de sztem nem csak gondolom áttuszkoltad a kicsi lyukon a nagyobbakat és ettöl gyulladt be
2012. dec. 10. 04:31
 6/8 A kérdező kommentje:
naponta 1x vagy 2x fertotlenitem betadinnal, meg kicsit aztatom betadinba a tagitokat
2012. dec. 10. 19:51
 7/8 Modestep - Oli válasza:
En is már csinaltam ijet 10 mm -14 re fájt begyuladt 2 napig nem is aludtam vérzett ,gennyezett de megérte mer 4 nap alatt rendbe jött.szerintem hagyd benne rendbe fog jönni,és ha peremes a fültagitód akkor próbald meg ott a perem alatt tisztitani,rendbe fog jönni nekem most ugy nez ki a fülem rá 2 hetire mind ha már 2 eve benne lett volna .bocs helyesirasert csak Svk bol vagyok.
2012. dec. 11. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyből ne tágíts 2 mm-t amíg ekkora a füled. Nekem sem nagyon bírja. :D Hetente kb. 1 mm-t tágítok rajta, és semmi baja nincs. Persze, folyamatosan fertőtlenítem a tágítót meg minden. :)
2012. dec. 30. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!