Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágítósok? Lenne pár...

Fültágítósok? Lenne pár kérdésem hozzátok!

Figyelt kérdés

kérlek írjátok le h ti hogyan tágítottátok ki a fületeket,korotokat,mekkora a fültágítótok és mit szóltak hozzá a családtagok,rokonok! :D

13/L

nekem is van fültágítóm :)

2013. okt. 20. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Először fogpiszkálót raktam bele, mert mindenki azt mondta, hogy az úgy jó.. Persze, 2. nap olyan szinten bedagadt gennyes lett és beteg is lettem. Szóval ez nem jött össze, utána vettem 3 csigát, különböző méretekben és azzal szépen kitágítottam. 14 mm. Több, mint fél év után tudta meg anya, hogy a fülbevalóm valójában tágító:D

16/L

És neked hány mm?

2013. okt. 20. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:

1.6 nyelvpiercinggel kezdődött minden, aztán jött a 3mm-s tágító, majd a 4es, 5ös, utána 8as fültágítócsiga, majd 10es tágító. 18már elmúltam mikor nekiálltam. a fenti menet szerint a jobb fülemet tágítottam, ami eredeti elképzelés szerint 5mm lett volna, puszta kíváncsiságból, hát aztán ebből több lett.

a bal fülemet csak fültágító csigával csináltam, annak később álltam neki, akkor már volt 4es, 6os, 8as csigám.

most három tágító van a fülemben, a két nagyobb 12es, a kisebb a jobban lévő nagy mellett 8mm-is. most már nem fogok tágítani rajtuk, nekem ezek a méretek megfelelnek.

édesanyám utálja ezeket a dolgaimat, de 18évesen már nem szólt bele, csak annyit mondott, hogy nem tetszik neki. a családom többi tagja nem foglalkozik vele.

20/L

2013. okt. 20. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
44%

A fülpiszkálóba nem hazudtad, csak kend le alaposan átlátszó körömlakkal, és hagyd megszáradni, majd utána tedd a füledbe.

Utána jöhet toll betét, majd vékony szívószáll, majd vastagabb. Utána már veheted a fültágítót :-)

4 milinél ne nagyon tágítsd nagyobbra mert utána már varrni kell, ha megunod.

Vagy vannak műfültágítók :)

2013. okt. 21. 06:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem nagy, akkora h a fültisztító pálcika /abból is a vastagab fajta/ átmegy rajta :)
2013. okt. 21. 19:14
 5/5 anonim válasza:

Én úgy kezdtem h tágítom 5mmre úgy h fülbevalóm pöcökjére tekergettem a szigetelő szallagot méretre vágva.(azért nem szikszallagot mert lecsúszik,gyenge stb.).Otthon senki sem örült ennek elején sunyiba csináltam.Vettem 5ös tágítot,nem tünt fel nekik akkor 5ösre tekergettem 10ig akkor feltünt balhé volt itthon de nem nagyon érdekel én fülem én dolgom,10nél 12 már egyből belement szóval itt tartok.Valahogy mindig nagyobb kellett de 15 már túl sok lenne.:)

17/F

2013. nov. 8. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!