FÜLTÁGÍTÓSOK! Nektek hány mm-s a fültágítótok és hány évessen kezdtétek el kitágítani a fületek?
Én 14 évessen kezdtem úgy volt max 8mmig megyek, 15 évesen megcsináltam 20mm-re.
Fél éve meg kitágítottam mindkét fülemet 30mm-re.Most 16éves lány vagyok. Maradok is az ekkora méretnél.
11 évesen kezdtem a jobb fülemet, ami most 30 mm, de nyáron kihúzom 36ra, és 1-2 éven belül 40re, de akár 44re.
a bal fülemet kb ősszel kezdtem, és februárig 10es volt, aztán elértem ugye a 30 mmt a jobb fülemnél (az első célomat) és kattogtam, hogy tágítsak valamit, szóval tovább húztam a bal fülem is, ami most 28mm, de pár nap és végre ez is meglesz 30.
14/L
Az szép.:)
Köszönöm a válaszaitokat.
17 éves koromban kezdtem azt hiszem. Sokáig 11 mm volt,18ig mentem,de aztán visszanövesztettem 16ra,de végül a 11nél állapodtam meg. Most annyi :)
22 vagyok :)
17 évesen kezdtem, és most a jobb fülem 20mm-es :D, lehet még tovább tolom majd egyszer a közeljövőben egy 25mm-re vagy 30-ra.
Majd eldől :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!