Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti fülbevalóban alszotok,...

Ti fülbevalóban alszotok, vagy kiveszitek?

Figyelt kérdés

Az enyém aranyból van, nem túl nagy karika. Az oldalamon szoktam aludni. Érdemes lenne éjszakára kivenni?

És egyébként tisztítás miatt ki kell venni néha?

2018. ápr. 11. 04:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

én nem arany fülbevalókat hordok így én mindig kiveszem alvás előtt plusz zavar is

szerintem neked is érdemes lenne kivenni ha nem is mindennap de legalább 3 naponta

2018. ápr. 11. 06:24
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Én mindig kiveszem, mert zavar amikor az oldalamon fekszem. A legapróbb fülbevaló is zavar.
2018. ápr. 11. 06:52
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
engem szúr alvás közben, amúgy sem ugyanazt hordom mindennnap. tisztítani talán éventte ha 1x szoktam őket.
2018. ápr. 11. 07:14
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Én kiveszem, mert az enyém nem arany. Mivel mér ráadásul fémérzékeny is vagyok, így hát elég ritkán engedhetem meg magamnak!
2018. ápr. 11. 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
*mér ráadásul=még ráadásul
2018. ápr. 11. 10:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Fülbevalóban alszok, nem nyom. Arany, pici, nem szoktam cserélgetni. Nagyon ritkán veszem ki, utoljára 2 éve vettem ki, amikor szüléskor megkértek erre. Elótte is ennyit volt bent egyhuzamban és semmi kosz nem volt rajta.
2018. ápr. 11. 11:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy veszem. Mivel nem zavar alvás közben, és nem kezdi ki a fülem, mert ezüst, ezért fölösleges macera lenne. Egyébként 4 lyukról van szó, és nem épp a legkisebb karikákról...sosem értettem, hogy lehet, hogy másoknak kellemetlen így aludni...

Tisztításhoz néha érdemes kivenni, illetve állkapocsröntgennél kötelező, de amúgy nem. :D

2018. ápr. 11. 16:37
 8/13 Metionin ***** válasza:
Változó, van amelyik szúr és van amelyik nem.
2018. ápr. 11. 20:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik fülemben egy van, a másikban három, és egyik sem zavar. Nem veszem ki estére, nem szúr meg ilyenek. Szerintem simán lehet benne aludni.

14/L

2018. ápr. 11. 22:01
 10/13 anonim ***** válasza:
En ha vegre lenne nem bizsu fulbevalom, ami nem csak bedugos hanem kapcsos, akkor nem vennem ki. Nem szeretek minden nap azzal foglalkozni h milyen fityulakat aggassak magamra. Termeszetesen masok eseteben ez fugg a fulbevalo meretetol, formajatol. Nyilvan egy nagyobbat nem hagynek benne de egy mindennapokra jot igen.
2018. ápr. 12. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!