én nem arany fülbevalókat hordok így én mindig kiveszem alvás előtt plusz zavar is
szerintem neked is érdemes lenne kivenni ha nem is mindennap de legalább 3 naponta
2018. ápr. 11. 06:24
2/13 anonim válasza:
Én mindig kiveszem, mert zavar amikor az oldalamon fekszem. A legapróbb fülbevaló is zavar.
2018. ápr. 11. 06:52
3/13 anonim válasza:
engem szúr alvás közben, amúgy sem ugyanazt hordom mindennnap. tisztítani talán éventte ha 1x szoktam őket.
2018. ápr. 11. 07:14
4/13 anonim válasza:
Én kiveszem, mert az enyém nem arany. Mivel mér ráadásul fémérzékeny is vagyok, így hát elég ritkán engedhetem meg magamnak!
2018. ápr. 11. 10:47
5/13 anonim válasza:
*mér ráadásul=még ráadásul
2018. ápr. 11. 10:47
6/13 anonim válasza:
Fülbevalóban alszok, nem nyom. Arany, pici, nem szoktam cserélgetni. Nagyon ritkán veszem ki, utoljára 2 éve vettem ki, amikor szüléskor megkértek erre. Elótte is ennyit volt bent egyhuzamban és semmi kosz nem volt rajta.
2018. ápr. 11. 11:17
7/13 anonim válasza:
Dehogy veszem. Mivel nem zavar alvás közben, és nem kezdi ki a fülem, mert ezüst, ezért fölösleges macera lenne. Egyébként 4 lyukról van szó, és nem épp a legkisebb karikákról...sosem értettem, hogy lehet, hogy másoknak kellemetlen így aludni...
Tisztításhoz néha érdemes kivenni, illetve állkapocsröntgennél kötelező, de amúgy nem. :D
2018. ápr. 11. 16:37
8/13 Metionin válasza:
Változó, van amelyik szúr és van amelyik nem.
2018. ápr. 11. 20:42
9/13 anonim válasza:
Az egyik fülemben egy van, a másikban három, és egyik sem zavar. Nem veszem ki estére, nem szúr meg ilyenek. Szerintem simán lehet benne aludni.
14/L
2018. ápr. 11. 22:01
10/13 anonim válasza:
En ha vegre lenne nem bizsu fulbevalom, ami nem csak bedugos hanem kapcsos, akkor nem vennem ki. Nem szeretek minden nap azzal foglalkozni h milyen fityulakat aggassak magamra. Termeszetesen masok eseteben ez fugg a fulbevalo meretetol, formajatol. Nyilvan egy nagyobbat nem hagynek benne de egy mindennapokra jot igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!