Tesi órára kiveszitek az ajak piercingeteket?
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 20:58
1/10 anonim válasza:
Nekem nincs de ha lenne és mondjuk karika akkor én tuti hogy nem venném ki.Márt csak azért sem mert mi az osztályban szinte végig csak ülünk a a tesiórán,a tanár megosztja az észt.De ha nagyobb torna gyakorlatok lenének,akkor lehet hogy kivenném.
2/10 anonim válasza:
ha aktívak vagytok órán,akkor én is azt ajánlom hogy vedd ki,mert ha véletlen bárhogy beleakad vmelyik osztánytársad,könnyen ki is szakíthatják,azt pedig jobb kihagyni.de ha leragasztod,az is megoldás,bár ha kiveszed az esztétikusabb
3/10 anonim válasza:
A tanáraim mindig mondták hogy vegyem ki a piercingeket mert hogy tilos meg stb. De sosem vettem ki. Kicsit bajos lett volna minden tesi előtt kiszedni, aztán visszarakni. 2 volt a számban, egy az orromban, 4 a fülemben. Sosem szakadt ki meg semmi baj nem volt belőle.
4/10 anonim válasza:
Nekem nincs, de az osztálytársaim sosem veszik ki. De azért jobb a biztonság.
5/10 anonim válasza:
Én a karikát leragasztottam, ha labdajáték volt. Amúgy nem csináltam vele semmit. Igaz, ez már régebben volt, úgy 4-5 éve, akkor még nem sok mindenkinek volt a mi sulinkban, bár lehet h másfelé mindenkinek volt.
6/10 anonim válasza:
én nem szoktam kivenni leragasztani stb pedig kettő is van benn! eddig semmi baj nem volt vele :)
7/10 anonim válasza:
én sem szoktam kivenni..teli van az egyik fülem van az ajkamba is és most lesz még egy az ajkamban...és nem is szólt még érte a tanár:D
8/10 anonim válasza:
Ki kellene venni,de soha nem teszem:D
9/10 anonim válasza:
nekem van a szemöldökömben és még nem szólt érte a tanár
10/10 anonim válasza:
amúgy ezeket így hány évesek mondják?:'D
szerintem ha karika van, akkor legyen egy pötty, és arra váltsd át ilyenkor, mert tényleg kisebb a veszélye hogy kiszakítják vagy valami.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!