Milyen beszúrós fülbevalóban lehet aludni is?
Figyelt kérdés
Ami nekem van, az nagyon bök, már akkor is ha leteszema fejem, viszont van aki olyanban alszik, ami beszúrós. Tud valaki segíteni?#fülbevaló #beszúrós
2015. ápr. 4. 20:59
1/7 anonim válasza:
lehet, hogy őt nem zavarja, ha szúrja. de miért akarsz fülbevalóban aludni?
2/7 anonim válasza:
Nekem van vagy 6-7 féle beszúrós fülbevalóm és mindegyiket benn hagyom, nem zavar az alvásban.
3/7 A kérdező kommentje:
és a tieidnek mennyire hosszú az a szára? vagy van a végén valami hogy ne szúrjon?
2015. ápr. 5. 12:44
4/7 anonim válasza:
Van, amelyiknek 1 cm, van, amelyiknek 8 mm. Van, amelyiknek van egy talp a szára végén és van, amelyik sima hegyes. Egyik sem zavar.
5/7 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint csak engem bök alvás közben :)
köszi a választ, ment a zöld :)
2015. ápr. 5. 14:03
6/7 anonim válasza:
Semmilyen ékszerrel nem alszunk, fürdünk, toszunk, sportolunk, stb.!
Ez ékszerviselési alapszabály! Ehhez lehet igazítani bármit.
Tehát nem panaszkodunk ékszer-meghibásodás, szakadás, elszíneződés, ékszer által okozott balesetek esetén, de legalábbis nem az ékszerre fogjuk az ügyet.
7/7 A kérdező kommentje:
Ami nálad egy szabály, az másnak nem feltétlenül jelenti azt!
Évekig aludtam egy korábbi fülbevalóval és semmi baja nem lett sem nekem, sem a fülbevalónak.
2015. ápr. 6. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!