Sminkeléssel kapcsolatos kérdés (? )
Alapesetben reggel és este megtisztítom az arcomat három lépésben (arclemosó, tonik, krém). Sminkelni is szoktam, de nem mindennap. Ha ez reggel történik, akkor egyszerű, mert a reggeli arctisztítás után csinálom. De ha csak napközben sminkelek, akkor is meg kell tisztítani valamilyen módon az arcot előtte, de a teljes arctisztítást nem csinálnám ilyenkor, mert akkor már napi három alkalom lenne, ami már nem használ a bőrnek. Szóval lehet úgy, hogy megtartom a reggeli és esti alapos arctisztítást, és a délutáni sminkelés előtt leöblítem vízzel az arcomat és bekrémezem? A krémet akár ki is hagyhatom ilyenkor (mivel napi kétszer így is úgy is bekrémezem), vagy nem elég a sima víz a sminkelés előtt?
És hasonlóképpen, amikor napközben mosom le a sminket, utána elég, ha csak vízzel megmosom az arcom, esetleg még bekrémezem, és megvárom a lefekvést az alapos arctisztítással?
Tudom, hogy összetett a kérdés, de nem akarok ártani a bőrömnek
Igen, akkor utána moss még arcot. Ez nem olyan bonyolult.
És szerintem nem kéne alkoholt használnod, mert tönkre megy a bőröd, de ez már a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!