Nagyon izzadós vagyok. A parfüm segítene elnyomni a szagot, vagy csak rosszabb lenne? Natúr illatú dezodorral együtt használnám a parfümöt.
Nem, nem hiszem. De attól hogy izzadós vagy nem biztos hogy bűdös is vagy. Szóval ne aggódj. Szőrteleníts, és zuhanyozz rosszabb napokon kétszer.
Korod, nemed?
Ne a hónamjadra fújjad a parfümöt mert az undi ha keveredik az izzadtság szagával, de amúgy persze hogy segít.
Gyógyszertárban Eucerinnek van direkt erre való dezodorja. Meg a sima boltiak közt is érdemes sokfélét kipróbálni.
Bármilyen bizar is de a friss citromlé eltünteti a kellemetlen szagokat.
Parfümöt nyakra és csuklóra szokás fújni, de ezzel nem tudod elnyomni a szagokat. Vagy olyan keveset fújsz hogy úgyis az izzadságszag elnyomja, vagy keveredik a kettő ami borzalmasan büdös vagy magadra fújod a fél üveget ami tényleg elnyomja az izzadság szagot csak akkor meg fulladoznak körülötted a pacsulitól.
Nem tudom mennyire tudod megoldani, de én pl régebben nyáron tartottam magamnál nedves kozmetikai kendőt táskában és ha úgy éreztem kezdek leizzadni azzal megtöröltem a hónaljam és újra kentem a dezodort. Ezt naponta egyszer kb elég volt eljátszani, előtte próbáltam szimplán újra kenni vagy fújni a dezodort de attól csak rosszabb szagom lett.
Most ezt a 2-t használom felváltva, nekem beváltak, én is nagyon izzadós vagyok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!