Avon tanacsadok itt vagytok?
Szia!Én a bőrnyugtató hatású alapozót javasolnám.
De!Először kezeld le az arcodat:Solution termékek az avontól nagyon megfelelőek.Használd a complete Balance mattitó tonikot,frissiti a bőrödet és segiti a T-zóna túlzott faggyútermelését. Solution complete Balance arctisztitó reggelre és estére-még ennek a terméknek a használatát is javasolnám neked.
en epp most vettem a solutions-tol,de pure pore fection-t
az nem jo?vegyek complite balance-t?
Szia!
Jót választottál,de vegyél hozzá Complete Balancét is.És ha javasolhatnám még,néha használj legalább 1 héten egyszer Total Radience pólusösszehúzó maszkot is,mert a kitágult pórusokba bekerülhet a szennyeződés,ami eltömiti a faggyúmirigyeket,begyulladnak és ezáltal lesz pattanásos a bőr!
Hát remélem a tanácsomnak hasznát veszed!
Kellemes pattanás nélküli napokat kivánok neked!:))))
es akkor a complete balancet meg a total radiance-t hogy hasznaljam?
mert a pure pore fection-bol vettem a habot,a tonikot es a mattito kremet.a tobbibol melyiket vegyem?es milyen sorrendben hasznaljam oket?
gondolom a tobbibol nem a tonikot kene megvegyem?vagy?
jo lenne ha gyorsan valaszolnal es akkor meg most meg tudnam rendelni.koszi elore is....jah es a tobbi vlaszt is koszonom:)
Először tegyük rendbe a bőröd:használd a Totál Radiancs pólusösszehúzót,1 héten 2x a Total Radiance összehúzó maszkot.Semmi mást 1 hétig.Aztán próbálhatod a habot,meg amit vettél kb.2 hétig,utána jöhet majd az alapozás.
Az Avonnak van egy bőrnyugtató hatásu alapozója.A neve:Bőrnyugtató hatású alapozó 30ml-es és 2100ft-ba kerül.
Ha 3 hét után is pattanásos az arcod,akkor keress meg,akár itt,akár privibe.
Sok sikert!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!