Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet, hogy hülyén hangzik,...

Lehet, hogy hülyén hangzik, ti hogy vagytok vele? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Mindig mikor megcsinálom a sminkem reggelenként, elősször tonikkal lemosom, majd hidratáló krémet és utána az alapozót és a hibákra a korrektort. És mikor kimegyek a napfényre szőrnyűű:\ egyszerűen ha közelről megnézem akkor nagyoncsúnya a bőrőmöm.:| ti hogy vagytok ezzel?
2011. júl. 18. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a napfényen nekemis máshogy mutat sminkem én mondjuk alapozót nem használok,de én mindig kihúzom felül szememt és benn tükörnél olyna szépnek tűnik kinn a napfényen már nem annyira. tehát sok múlik megvilágításon,de ha úgy érzed csúnya a bőröd akkor többetkéne ápolnod, nem mindenképp jó megoldás az alapozó. Volt idő amikor én is hazsnáltam azthittem sokkal szebb vagyok,de aztán elhagytam és rájöttem,h nincs rászükségem a bőröm sima mostmár:))
2011. júl. 18. 23:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem sajnos eléggé, zsíros de csak t alakban a "pofi" részemen meg száraz a bőrőm..:| és most ugy ahogy megfelel a bőröm! Most olyan átlagos! Am ha nem teszek rá alapozót akkor meg nagyon csúnya:\ piros foltok vannak az arcomon:\
2011. júl. 18. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, még a piros foltok is sokkal jobban néznek ki, mint az alapozó. Nagyon sok ismerősöm használ rendszeresen alapozót meg korrektort, márkás, drága cuccokat, de hiába viszik fel rendesen, akkor is nagyon látszik, és az sokkal csúnyább, mint egy-két folt.
2011. júl. 18. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
ismerős.... én is így voltam vele. már vagy 1 éve csak korrektort használok. Az arcbőröm sokkal szebb lett, és már nincs is szükségem rá. próbáld ki. nekem antibakteriális korrektorom meg púderem van.
2011. júl. 19. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem használj egy jobb minőségű púdert, antibakteriálisat, mert ettől legalább jobban szellőzik a bőröd! A piros foltokról pedig megkérdezhetnél egy kozmetikust, esetleg gyógyszertárba valakit.
2011. júl. 19. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Elmondom a tapasztalatimat:

pl a Vichyt régen nagyon nem szerettem mert nem a megfelelő termeket használtam, mint utóbb évekkel később kiderült .

Azért írom ezt mert az arcápolásnál eldől minden, a zsíros bőrödet is kenni kell télen szérummal és extra gazdag krémmel- nem vicc! Tudom mindenki zsíros bőrre valót ajánlja de az nem jó! Iszonyat zsíros é pattanásra hajlamos bőröm volt ..most sokkal jobb mert könnyű -normál /száraz bőrre való készítményeket használok.( A tonikot mosd le mindig a bőrödről, és inkább habzó arclemosót használj sztem)

ha kijön egy patti arra a cliniquenek van 4000ft körül egy nagyon jó leszárító készítménye.

Visszatérve vichire nagyon tudom ajánlani az alapozóit (mondjuk én keverem a clinique-kel :)

Ja és Rengeteg Vizet kell inni,és sokat kell aludni .

Remélem tudtam segíteni .

2011. júl. 19. 17:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, nagyon hasznos tanácsokat adtatok. De az utolsó válaszolónak üzenném, h sajnos ennyi pénzem nincsen kencékre..:\ Nagyon sok folyadékot próbálok inni..:) És most ugye nyár van annyira nem is sminkelem magam meg nem kenek fel semmilyen alapozót sem ha napra megyek mert még rosszabb lesz mint volt..:\
2011. júl. 20. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!