Lehet hülyeségnek hangzik, de nincs autónk, sem jogsim, és a mai világban úgy érzem, a gyerekem kimarad vmiből, nem vagyok olyan jó anyuka mint más. Ti hogy vagytok ezzel?
Nincs ebben semmi borzasztó. Nem kell mindenki "segge alá kocsi". Nekem sincs autóm, nem tudok vezetni. Néha jól jönne, de ki lehet bírni autó nélkül is. Azt, hogy "tömegközlekedhet" miért veszed úgy, mintha az valami rémes dolog lenne? Ő legalább megtanulja, hogy kell viselkedni a buszon, villamoson, stb.
Igaz, én nem pesti vagyok, hanem pécsi, de ez se kicsi város, nekünk is messze van sokminden, de ettől még érzem úgy, hogy kimarad valamiből a gyerekem, mert nem autóval megyünk mindenhová. Régen sokkal kevesebb embernek volt autója, mégis felnőttek. Majd lesz autóm, ha megengedhetem magamnak, a jogsit mondjuk meg akarom csinálni 1-2 éven belül, a kreszt szeretném nyáron letenni, de autóm majd akkor lesz, ha fenn is tudom tartani. Nem dől össze a világ így sem.
Szerintem se ezzel kezdődik a rossz anya szerepe!Mi Vámosszabadin lakunk,van kocsink,de apa azzal jár dolgozni,úgyhogy hiába van jogsim,olyan mintha nem is lenne.Tehát,mi is gyalog,vagy ha a városba megyünk buszozunk.Csakhogy ezt egy 2 hónapos babával nehéz.A doktornéni is a városban van.Hiába csak pár km,de oda nem megy közvetlen busz.Szóval vagy kerülünk,vagy "könyörgünk" valakinek vigyen be minket.
De csak azért mert nincs autód,nem fosztod meg a gyerkőcöt semmitől,ha baj lenne,úgyis segítséget hívsz.És gondolj bele,1 autónyi káros anyaggal is kevesebb kerül a levegőbe-és ezzel csak segítesz a babának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!